Witam wszystkich serdecznie. Oto moje pierwsze zdjatko tutaj :)
1.
Wersja do druku
55 odsłon i ani jednego wpisu. Aż takie źle na początek??
Zdjęcie technicznie dobre, może bym kadrował trochę bardziej w prawo. Dziwisz się czemu nie ma wpisow. Nie ma, bo zdjęcie nie wymaga komentarze. Niczym nie zaskakuje, ale jest dobre,. Ot taka dobra, normalna panoramka. Wrzuć jeszcze ze dwie, trzy fotki[ale nie link do strony, na której jest 150 zdjęć, bo wtedy też nie uzyskasz komentarzy;)].
Pozdr,
Tomek
PS.
Aby zachęcić do komentowania, obiecaj każdemu który rzetelnie skomentuje Grześka[ale nie Prince Polo, bo jest niedobre]:p
Kogo ja widzę ;-) Cześć Crazy. Z komentowaniem tutaj jest tak jak mówi mungo. Trzeba dać coś wybijającego się z tłumu.
Cześć. Bagnet. Zmieniłem system i oto jestem. Co do zdjęc raczej mało ich tu będe dawał skoro tak tu jest :)
Pozdrawiam
ja tez jakos bylem w Toruniu nie dawno cos nawt wrzucilem na strone moja, i nawet podobne zdjecie tyle ze twoje jak by w ciekawej pogodzie robione ;)
Ładnie, ładnie, ciekawe jak wyglądało w kolorze...
Trochę mi kadr nie pasuje, ale kolorystyka i spostrzegawczość w porządku.
o widze kolega z Bydgoszczy :)
dziieki za opinie :)
Nie wiem czy zdjęcie czy modelka ale w kupie to mi się bardzo podoba ;)
Dzięki bardzo - tylko zapomniałem jak zmienić temat nagłówka postu (mam nadal Toruń :()
a mi przeszkadza to ciemniejsze z prawej na ścianie...
to najzwyklejszy cien :)
to usun go w psie
Dała się namówić po Tuning Show'le?
widze nastepne forum gdzie bez PS'a ludzie żyć nie potrafią :D
to trzeba było niespartolić :)
Micles- to chyba Canon Roadshow.
Micles-byłeś na www.bydgoskagrupafotograficzna.pl ? Bo tam Graphite też pokazał jedno jej zdjęcie,do tego widziałem również jej akt na plfoto.Dziewczyna jest po prostu modelką.
ta strona cos nie trybi chyba ta jest prawidłowa http://www.bydgoskagrupafotograficzna.fora.pl
Tak,masz rację.Zapomniałem o ,,fora''.
Myślałem że tu coś więcej będzie a widzę pustki ;-)
Hmm, apropos 4.. wygląda, jakby miał sie za chwilę przewrócić.
Sorry, ale tak jakoś nie mogłem się powstrzymać
Nie, no generalnie jestem spokojny ;)
A co do nazwy - "co kraj, to obyczaj" :)
Chyba tak :)
Witaj po długim długim czasie :)
Ostatnie mi się bardzo podoba. Lubię takie.
Witaj.
Nie miałem czasu ostatnio na focenie :)
Fajne, fajne. Toruń ładnym miastem jest, do takich fot ;)
To akurat było w Chełmnie robione, musze napisac do admina o zmianę tematu wątku :P
5 fajne :)
6 - technicznie bardzo dobre, ale jak dla mnie nic poza tym
Dzięki za opinie :)
Zdjęcie 6.
Zbyt blisko podszedłeś IMHO ze szkłem[lub nie te szkło].Modelka wystawiła prawą stronę do przodu,w efekcie niezbyt ciekawe przerysowanie ramienia,ostrość na ww.ramieniu większa niż na włosach,zbyt skoncentrowana i twarda kontra. [Dół włosów,prawa dolna krawędż bluzeczki]
Mimo wszystko calość sympatyczna
dzięki dzięki, moje początki ze światłem studyjnym. Szkiełko z tego co dobrze pamietam C135/2L
5 bardzo fajnie zrobiona, może być okładką do jakiegoś filmu typy dramat.
7, 8 - ciekawe :)
Ostatnie robione Falconem 14/2.8, szkoda, że nie ma wątku w galerii o tym szkiełku, do wrzucania sampli
w sumie nic, myślałem że szkiełkowe galeriie admini zakładają :)
7 i 8 - :)