http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42144686
Ludzie mają poczucie humoru :wink:
Swoją drogą jak poza weselami czy też imprezkami okolicznościowymi można zarobić 5tysi na miesiąc robiąc fotki?
Wersja do druku
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42144686
Ludzie mają poczucie humoru :wink:
Swoją drogą jak poza weselami czy też imprezkami okolicznościowymi można zarobić 5tysi na miesiąc robiąc fotki?
Hehe. Najśmieszniej będzie, jak ktoś to kupi...
albo to mial byc 1D a nie 10 albo 2 tysiace a nie 20
...albo ktos sobie robi jaja po prostu.
Eee, z podpiętym 28-105? Niemożliwe :)Cytat:
Zamieszczone przez tpop
Zastanawiam się skąd facet wziął tą cenę... Nie sądzę, żeby body kosztowało kiedykolwiek w najbardziej zdzierskim sklepie powyżej 8-9k. Lampy - 2-3k. Lens - no dobra, 2k :mrgreen: Ale za cholerę 20k z tego wyjść nie chce :-)
Wątek pewnie trafi do hydeparku albo gdzieś, ale kusi mnie, żeby spytać gościa czy nie zdecydował by się na zdekopmpletowanie zestawu i nie sprzedał 550EX za 4000 albo tego szkiełka za 3200.
... albo body za 10k :mrgreen:
muflon, 10d na samym poczatku w canon pl kosztowal ponad 10tys ;)
No ale to "list price" - nie liczy się ;-)
minek, Gdybyś zdecydował się do niego napisać co jest przednim pomysłem daj znać co odpisał 8)
andrezjpudelko - chyba dlugo siedzial w pudelku i nie wie co sie na swiecie dzieje :) hehehe
ja napisalem. Zapytalem czy to aby nie jakas pomylka, czeski blad i takie tam. Odpisal mi:Cytat:
Zamieszczone przez Tomky
"nie ma pomylek
nie zawracaj glowy"
tpop, :) no comments
napewno znajdzie jelenia na allegro, tym bardziej ze ma 0 punktow na koncie
no coz niektorzy czasami zaduzo spia zeby sie w pore obudzic, moze facectowi sie modele pomylily?
Może to oprogramowanie dodaje do ceny jakąś kasę ? Photoshop jakiś. No i torby (pewnie ze złoceniami)...
Rayden
koles jest nie do podrobienia :) hehehe
Zglosilem do Allegro jako naruszenie zasad opisu -> Doliczanie dodatkowych oplat.
Czyli w moim rozumieniu - sprzet wart ok 5-6 tys zl (nie patrzylem dokladnie co on tam daje w zestawie) gosc wycenia na ponad 20 tys zl - niezgodnie z jego prawdziwa wartoscia, jako powod podajac "bo zarabia 5 tys na miesiac" :roll: - czyli nalicza zbyt wysoka cene sprzetu podajac prozaiczny powod :?
ciekawe co zrobia w tej sprawie.
Vitez, obawiam się, że to nie podpada pod dodatkowe opłaty. Ten punkt dotyczy raczej czegoś w stylu cła czy zawyżonych opłat za przesyłkę.
Zresztą nie widzę powodu by allegro miało zabraniać sprzedaży 10d za 1mln$. Im się liczy prowizja, a traci (jak zawsze) głupi.
Czyli ten co sprzedaje, bo chyba nikt tego nie kupi :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
qrde zero ofert andrzejpudelko bedzie zalamany :)
Naprawdę zdziwisz się jeśli ktoś to kupi :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
Kto wie, jaki jest prawdziwy powód tej aukcji...
nie sadze aby znalazl sie chetny - wydaje mi sie, ze andrzejpudelko chce zwroci uwage na swoja chorobe psychiczna :)
Co za koleś, normalnie w mordę jeża gość ma jakiegoś pomysła :D
Allegro zarobi kasę pod warunkiem że on to sprzeda. W tej chwili nie wiele dał zarobić nawet im nie umieszczając żadnego zdjęcia ani dodatkowego wyróżnienia aukcji. To chyba mówi samo za siebie.
jak koles to sprzeda to ja wystawie na allegro mojego 300D za 5000PLN :mrgreen: :wink:
Doloz jeszcze jedno zero, a my dopiszemy cie do "Hall of Fame" ;)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
nie sprzedal - a to pech :)
5 tys. miesięcznie można było zarobić na tym aparacie i nikt nie kupił. Eeech te ludzie nie wiedzą co tracą :D