Ponieważ się znamy, często razem focimy, mamy sporo podobnych tematycznie zdjęć, to może jakaś bitwa?
Piszesz się na starcie?
Pozdrawiam
Beata.
Wersja do druku
Ponieważ się znamy, często razem focimy, mamy sporo podobnych tematycznie zdjęć, to może jakaś bitwa?
Piszesz się na starcie?
Pozdrawiam
Beata.
nie ma sprawy, niedzielna manifestacja w sprawie Białorusi :]
Fajnie - będzie zabawa :)
Żeby uściślić zasady jakie ustaliliśmy na GG:
- tematyka: jutrzejsza Manifestacja w sprawie Białorusi
- sprzęt: oboje walczymy Canonami 350D uzbrojonym w EF50mm f/1.8 II
Może po dwa zdjęcia?
sugeruje po 5. Jak reportaż to reportaż...
To może krakowskim targiem, po 3 ? :)
5 to może mi nie wyjść...
Co ja na to poradzę... sama chciałaś :)
4
No właśnie padł przed chwilą pomysł, czy nie umówić się na pstrykanie kitowcami.
Łukasz skoro nam nie wyszła manifa a warto by było zakończyć tę "bitwę" to może wystawimy zdjęcia ze schroniska? co Ty na to??
ok, może być..
set trzech zdjęć wysyłamy do jutra do 21:00
zdecydowanie zestaw pierwszy - za fotografię nr 1.
bardzo sugestywna.
też zagłosowałem na zestaw 1 .. ale mi najbardziej podoba się 2 fotka z tego zestawu.
Dwa pierwsze zdjęcia z zestawu 1. są bardzo dobre.
Niestety zdjęcia w zestawie mają się nijak do siebie, ja przynajmniej nie widzę żadnego innego związku, poza tym że były zrobione w schronisku. W trzech zdjęciach możnaby już spróbować opowiedzieć jakąś historię, tu są poprostu trzy różne zdjęcia.
głos na zestaw 1 świetne prace,
zestaw 2 bardzo podoba mi się kadr 3, pozostałe bdb jednak głos tylko jeden ;/
Pozdrawiam i gratuluje
zestaw 1. szale przewazylo zdjecie 2 z tego zestawu :)
Jak zobaczyłem pokolorowane na niebiesko oczy psa to wiedziałem że na ten zestaw nie zagłosuję. Ale jak zobaczyłem zestaw 2 to od razu zmieniłem zdanie :-)
Dziękuję bardzo Beacie za zabawę. Gra była nierówna sprzętowo, dlatego taki rozrzut ocenowy chyba....
Co do kolorów oczu psa... to nie, nie były one kolorowane :] Dlatego właśnie zrobiłem psiakom zdjęcie.
Gratulacje Łukaszu wygranej i dzięki za zabawę :)