Ktoś chętny:?:
Wersja do druku
Ktoś chętny:?:
ja nie wiem cyz się wyrobię, ale w razie czego najwyżej bym coś dorzucił --> oka?
ok
a jakie fotki dajemy, z tego roku, z ostatniego miesiąc czy jeszcze jakis inny przedział
ja wchodze, ale napiszcie gdzie mam to wyslac... jedna fota?
Oka - juz wiem, regukamin nawet przeczytalem... :)
Ej... ale archiwalne?
jak archiwalne to ja się tak nie bawię.
strzelam focha i tupie nóżką i w ogóle. ;)
może dajmy sobie miesiąc na zrobienie zdjęć?
eee ja tyko archiwalne moge dac, bo nie robie juz kosza... no to odpadam i powodzenia :)
to moze zróbmy tak ze pod uwage wezmiemy fotki zrobione w marcu 2007 - dotyczy to tych ktorzy maja mozliwosc ich systematycznego robienia, a Ci ktorzy nie chodza regularnie na mecze powiedzmy archiwum 2007 - wiec tez w miare "świeże" ????
ile fotek moze kazdy wystawic? 1, 2, 3 ?
Ja się*piszę :)
kurde, nie spojrzałem na datę...
ja tez mogę ..?
ehh tez z rozpędu .. ale może my we 2 .. z archiwum 2007 .. ?
pewnie ktoś chętny tez by sie znalazł ?
ja też chętnie ale w grę wchodzi tylko archiwum bo mam tylko jedną jedyną fotę z koszykówki...
jasne że archiwum , ciężko by było było coś zrobić bo na dworze za gorąco na kosza i wszyscy albo w barach albo na plaży , a liga jeszcze nie gra :P
i ile można dać fotek i na ilu chętnych czekamy ?
to moze poczekajmy juz az liga ruszy:?:
ok tak chyba będzie najlepiej :)
z jednej kolejki ?
może jeszcze andresa . rollersketa .. czekoludka i resztę ekipy w to wciągniemy ?...
co Ty na to ..
MZ było by całkiem przyjenie :)
a kobiety też mogą być? ;>
myślę że forumowe feministki(o ile takie są) były by niepocieszone jak istniało ograniczenie do męskiej :)
Łukasz tylko nie wiem czy oni sa na CB
nie szkodzi myślę ze dla takiego pojedynku z chęcią by sie zapisali ... po za tym robią na canonach ... :)
ja też bym bardzo chciał wziąć udział..
matmak: to weź.
;)
aha, ja bardzo proszę, by mi nikt nie proponował fotografowania wsadów.
;)
w poznaniu grają tylko kobiety, a raczej się nei wybieram za poznań na koszykówkę.
No to sie wkopales, juz pewnie wiadomo ktore zdjecia Twoje:p
wiesz...
koszykarki w poznaniu maja duzy napis: INEA AZS AWF POZNAŃ
I tak byś się skapnął. ;)
To ja też może się zapiszę. Niedługo zaczynają się u mnie jakieś mecze.
jak to tutaj jest, kto organizuje battle, gdzie wrzucać zdjęcia?
w temacie z regulaminem battle jest mail na który się wysyła zdjęcia ..
hmm myślę że można z pierwszej kolejki zdjęcia dać .. do tego jeszcze czas
czyli już wysyłać czy nie...?
no chyba nie bardzo .. bo zdjęcia chyba najlepiej jak będą z tej samej kolejki ?
zresztą nie wiem .. ważne by była to świeżynka ,a nie odgrzewane
co za różnica, czy nowe, czy odgrzewane? ja osobiście koszykówkę*z kotletów ;)
odgrzewanych mam na dysku ze 60 giga koszykówki :)
dla mnie nie jest frajdą wystawiać stare zdjęcia
wtedy jak dla mnie taki battle traci na wartości
moim zdaniem o to właśnie chodzi, że pokazuje się*najlepsze zdjęcia. Tak myśląc, możnaby zrobić*battle najlepszych zdjęć*z ostatnich 2 dni. chyba wszystkim chodzi o poziom zdjęć a nie o ich aktualność
MZ w battle chodzi o to że robisz zdjęcie z myślą o battle a nie szukasz w archiwum by pasowało do tematu ...
jak byśmy mieli szukać to musiał bym przynajmniej z 10 zdj wystawić bo są bardzo różnorodne i ciężko było by mi się zdecydować (nie da sie wybrać z kilku tysięcy zdjęć o tej samej tematyce 1 czy 2 najlepszych bo jest sporo równorzędnie dobrych) pojedynczym zdjęciem nie pokazał bym tego co mam najlepsze w archiwum z tego powodu proponuje zdjęcia aktualne ... z ustalonej kolejki
Dziękuję że pomyśleliście również o Nas:D Jak widac jestem i tutaj zarejestrowany:D
Co do bitwy to z chęcią ale proponuję wstwaić swoje najlepsze zamiast tego z ostatniej kolejki/miesiąca itd.
Ja tam uważam, że umawiamy się na konkretny miesiąc (ile to będzie kolejek?), albo np 2, 3 kolejki (dajmy szansę tym, których mecze w czasie danej kolejki będą na wyjeździe ;) )
A w takim razie... może teraz?
Licząc tą kolejkę (1.12) do np kolejki kończącej się 15 grudnia zarówno panie jak i panowie mieliby po 3 kolejki...
(panie: 10, 11, 12 kolejka; panowie: 9, 13, 10 --> info ze strony plk.pl)
Można by wtedy ustalić np oddanie prac na 16 grudnia... i sonda (tygodniowa?) kończyłaby się w sam raz pod choinką. :D
Tyle że to daje spory handicup na przykład mojej skromnej osobie. Dlaczego? Proste z racji że mam w Trójmieście Koszykówkę żeńską, koszykówkę męską euroligę mężczyzn, euroligę kobiet, ciekawie i efektownie grającą pierwszą ligę a jak mi bedzie mało to pod nosem drugi klub w ekstraklasie mężczyzn. To wszystko daje całkiem spora liczbę meczy w tym okresie, a co za tym idzie znacznie większe prawdopodobieństwo trafienia tego "jednego" zdjęcia. Właśnie dlatego napisałem że najlepiej by było zrobić ogólnie , i każdy by dał to co jego zdaniem jest najlepsze.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
jak widac ja już jestem a Anię i Rollera powiadomie dzisiaj :D
Ja się zgadzam, byś miał fory.
Masz fuksa i mieszkasz w lepszym miejscu. ;)
A ja... w zasadzie jakbym chciał, to bym mógł pojechać tam też. ;)
myśle ze ustalenie terminu 1-15 XII jest lepszy bo musisz się postarać i trafić to jedno zdjecie a wyciągając z szuflady to troche różnie z tym bywa..
(PS jak coś też się pisze na bitewkę)
a i teraz mi się przypomniało - przecież nie musi to być fota z meczu plkk, czy plk. ;)
równie dobrą fotę można zrobić podczas meczu dzieci. :)
Czyli co --> kto się zgłasza?
na mnie możecie liczyć... na dowolnych warunkach :D
Jeżeli jest możliwość to do bitewki wciągnę jedną panią, ale w jej przypadku ze względu na pracę musielibyśmy zrobić wyjątek i zezwolić jej na danie zdjęć dowolnych, bo nie wiem czy da radę się wybrać na jakikolwiek mecz w tym terminie.
Wciągnę jeszcze wspomnianego powyżej Rollerskate, który równiez foci kosza, również w Trójmieście i Również trzyma IMHO niezły poziom, a właśnie chyba o to chodzi.:D
Ja tam jestem za tym, by nie robić wyjątków.
CHyba, że inny battle - koszykówka - archiwum. :)
czyli 3 najbliższe kolejki tak ?
tak.
Kto przyśle foty - ten bierze udział.
Kto nei przyśle ten nie bierze. ;)
Gdzie wysyłać - jest tam gdzieś na forum napisane. ;)
Wysyłamy po jednym zdjęciu na maila podanego w regulaminie. Kolejki ligowe od 1 grudnia do 15 grudnia 2007.
Do 16 grudnia 2007 muszą być wysłane zdjęcia.
Więc do boju.... i powodzenia.
I liczmy, że 16 grudnia kończy się oczywiście 16 grudnia o godzinie 23:59. :D
(to dla nocnych marków. ;) )
dokładnie tak!!
Wchodze w to.
mecze Euroligi też wchodzą w rachubę?
w tym terminie jest tylko jeden mecz ligowy (jako gospodarz) :?
jak dla mnie nie ma kłopotu. :) (zapomniałem o eurolidze ;) )
heh a Czarnuchy pauzują akurat 16 :(
a po ile zdjęć dajemy ?
to ja tez cos dorzuce