Panie i Panowie, Dziewczyny i Chłopcy, Onaniści i Artyści. Tego jeszcze nie było! Battle na "samotność" !!!! Zapraszam zapraszam! Temat doskonale wszystkim znany i (buahaha) lubiany ;)
Termin proponuje do 15 marca
Wersja do druku
Panie i Panowie, Dziewczyny i Chłopcy, Onaniści i Artyści. Tego jeszcze nie było! Battle na "samotność" !!!! Zapraszam zapraszam! Temat doskonale wszystkim znany i (buahaha) lubiany ;)
Termin proponuje do 15 marca
Mam pomysł. Mam czas. Wchodzę.
Temat dość trudny a zdjęcia mogą być ciekawe, bo każdy samotność może widzieć inaczej. Tak czy inaczej wchodzę.
Proponuję tylko aby przedłużyć czas nadsyłania zdjęć do 18 marca.
Także wchodzę :)
Coś mi tam świta - wchodzę.
no to ja moze tez wezme udzial w battlu. nie wiem jak bede stal z czasem, ale jakis pomysl juz jest... teraz tylko czekac na realizacje... :-)
jest to moj pierwszy udzial w battlu i nie chcial bym dac plamy i sie wycofac...
ale jak to sie mowi - Poczekamy - Zobaczymy 8-)
no to ja też spróbuję :)
a ile zdjec trzeba wyslac?? 1 chyba styknie??
To i ja spróbuję . :)
Nowe czy stare?
chetnie bym wziął udział, ale chyba nie skorzystam, bo trudno byłoby mi się wyrobic na analogu :) temat zacny
Jeśli jest to battle na nowe foty to jak najbardziej jestem na TAK.
Poproszę o dopisanie do listy.
Battle wlicza zdjęcia zrobione od poniedziałku tj. 5.03 do 18.03 włącznie.
Każdy uczestnik wysyła jedno zdjęcie ukazujące "samotność".
Do bitwy zgłosili sie jak na razie:
-Venio
-Wats0n
-Mac
-Bonczar
-Earl Gray
-ViTo
-Łukasz Unterschuetz
-Tomasz1972
-Oddech
Jak by co to i ja
Do kiedy można się zgłaszać?
wchodzę, temat na czasie dla mnie od jutra
ja tez cos w tym temacie moge zrobic
Wchodzę w to :D Jakieś ingerencje w PSie tonacja, krzywe, poziomy, wchodzą w grę ?
Sign me in!
Cos postaram sie wymodzic.
Battle wlicza zdjęcia zrobione od poniedziałku tj. 5.03 do 18.03 włącznie.
Każdy uczestnik wysyła jedno zdjęcie ukazujące "samotność".
Do bitwy zgłosili sie jak na razie:
-Venio
-Wats0n
-Mac
-Bonczar
-Earl Gray
-ViTo
-Łukasz Unterschuetz
-Tomasz1972
-Oddech
-Avadra_K
-lempl
-piszczal
-kris75
-esteper
-PrzemeS
-Hellfire
Zapisywać prosze sie do jutra włącznie... ale tak czy tak widze ze kroi nam sie naprawde obszerny battle
Dobra, dopisać bo temat ciekawy i jakże mi bliski ;(
proszę o dopisanie mnie.....
Beata
a...ja jeszcze nie dostalem aparatu :/
qrde...
i jarq.
;)
wchodze w to
Będzie ciekawie.
No to kurde moze sie zmobilizuję. I'm ready to fight :mrgreen:
Widać, że wiosna idzie - wszyscy się budzą ze snu zimowego ;)
O tytuł samotnika roku walczyć będą:
-Venio
-Wats0n
-Mac
-Bonczar
-Earl Gray
-ViTo
-Łukasz Unterschuetz
-Tomasz1972
-Oddech
-Avadra_K
-lempl
-piszczal
-kris75
-esteper
-PrzemeS
-Hellfire
-Beata
-jarq.
-thorin
-kami74
Moja fota gotowa :)
Qrde... Tomasz1972 Szybki jestes... ja musze siedziec w pracy i dopiero po pracy moge isc cos focic ew. w sobote jak nie jestem w szkole...
Zazdroszcze :]
Spoko jescze 10 dni. Damy radę. A Tomasz1972 będzie siedział i czekał, he,he :mrgreen:
no tak, tylko ja nie mam kiedy zrobic zadnej foty... musze sie w koncu wziac w garsc i w sobote moze cos ustrzele...8-)
Ja mam tonę pomysłów i brakuje mi czasu na wykonanie tego, ale trzeba się zebrac i ustrzelic przynajmniej jeden patent :D
no tak...w sumie samotnosc to temat rzeka, wiec mozna wode lac, bo kazdy widzi samotnosc inaczej... i chyba zrobie tak jak ty i ustrzele kilka pomyslow i dam wybrac znajomym to co najlepsze... ale i tak najwazniejszy glos zalezy od tej jednej jedynej :-D (narzeczonej ;))
zamiast gadać na forum to moglibyście wyjść i robić zdjęcia :P
Przepraszam was koledzy i koleżanki ale nie wyrobie się z wysłaniem zdjęcia na tego battla ponieważ sprzedałem body i jestem bez aparatu:/
Moje juz poszlo :)
ja dzisiaj zrobielem jedno... ale tak jak napisal esteper kilka patentow i sonda wsrod znajomych.. tylko nie ma kiedy robic...
EDIT:
MOJE TEZ JUZ POSZLO...
Moje też już poszło :D
Pewnie mnie zlinczujecie ale moje pójdzie pewnie w sobote albo niedziele.
Cholera jeszcze dwa dni :/ Nie chce robić zdjęć na szybko tak jak na rzekę, ale może coś wymyśle. Szkoda, że jutro i pojutrze muszę cały dzień spędzić na uczelni :(
Właśnie wysłałem fotkę :)