zapaszam do ankiety
Wersja do druku
zapaszam do ankiety
ja posiadam A40
Ja ten co w podpisie... ale to sie niedlugo zmieni...
Chwilowo jeszcze żaden, ale za kilka(...naście, ...dziesiąt?) dni ma to się zmienić na rzecz A60. Tylko lookam gdzie taniej do zdobycia :mrgreen: . Oczywiście zainteresowanie tylko w strone nowego egzemplarza. Za jakiś czas też będę "pstrykać" razem z Wami.
A60 user :))). Pozdrawiam.
Witam na forum :) A70. Zbyszek
Witam - ja swojego a60 kupielm w sklepie www.e-cyfrowe.pl - wszystko bylo ok.Kupowalem go w W-wa w siedzibie ale sprzedaja tez przez interent - cena to bylo jakies 1100 - 1200 wiec chyba nie zla jak na nowke z Polska gwarancja.Cytat:
Zamieszczone przez AlaN
No fakt, zła cena nie jest, ale już widziałem u siebie najtaniej po 1149,-. Ale i tak ceny lecą w dół. Ok, ale to tak OT; nie zasmiecam już.Cytat:
Zamieszczone przez hazan
Witam na forum mam Canona A70 od niedawna (2 miesiące) :lol:
Witam - ja swojego a60 kupielm w sklepie www.e-cyfrowe.pl - wszystko bylo ok.Kupowalem go w W-wa w siedzibie ale sprzedaja tez przez interent - cena to bylo jakies 1100 - 1200 wiec chyba nie zla jak na nowke z Polska gwarancja."Najlepszą" ceną za jaką widziałem a60 jest cena w Auchan Sosnowiec (coś około 1500 pln-z dopiskiem super nowość). W tym samym sklepie na pasażu są a60 za około 1150-1200 pln. No comments...:))). Przepraszam, że poza tematem ankiety ale tak mi się nasunęło :)
Witam wszystkich :DA60 od tygodnia. Karta CF256MB. Akumulatorki 2100mAh. Szybka ładowarka. Futerał "Digi Technic". Wszystko za 1350 zł. Gwarancja EU. Kupiłem od faceta z Allegro (rachunek-faktura) czyli jakaś firma.Pozdrawiam
A mozna zmienic odpowiedz? W poniedzialek/wtorek bede mial 10D :mrgreen:
Ja mam A40
Witam na forum. Ja mam HP 735, ale chcę zmienić na Canona A80. Hmm... chyba dobrze robię? :lol:
Mam A 80 i wydaje mi się ,że zrobiłem dobrze.Co prawda nie mogę robić zdjęć na dworze(bo sniegu nie trawię) ale czekam na wiosnę,zieleń i dużo słoneczka.Aparacik ok,jedyne co mi przeszkadza to ta wielkość,niby mały może wiele ale......nie ma to jak seria G!!!
Zdecydowanie bardzo dobrze :P (poza tym to forum Canona a nie HP :mrgreen: )Cytat:
Zamieszczone przez Lech
a60 - i wiecej nie potrzebuje... moze tylko patrze z zazdroscia na olympusy z 10x zoomem... :)
Zazdroscisz im mydla, slabej jakosci i aberracji chromatycznych? (poogladaj zdjecia testowe, na dpreview chociazby) Dziwne... A60 robi lepsze jakosciowo zdjecia, a jak potrzebny ci wiekszy zoom to dokup telekonwerter - bedziesz nadal mial lepsza jakosc niz wielkie zoomy.Cytat:
Zamieszczone przez kili^^
ankieta juz zakonczona?mysle, ze powinna byc aktywna caly czas :Dchcialem zaglosowac na moje cudo - A70 8)
A ja mam ślicznego czarnego g2 :D
G3 1 miesiąc ciągle poznaję możliwości tego aparatu.
W razie czego wal do mnie... mialem go ponad poltora roku i potrafilem z zamknietymi oczami ustawic wszelkie potrzebne mi opcje ;)Cytat:
Zamieszczone przez Andi
Witam i pozdrawiam.Mam od 3 dni a60:)
Witam,
jestem szczesliwym posiadaczem A70 od pol roku. Kupilem go w anglii, mialem z nim pewne problemy,ktore zostaly tam usuniete, na wszelki wypadek spytalem sie Canon Polska czy uznaja eurogwaracje... :? nie uznaja. Wedlug mnie to troche nie fair, taka firma powinna dbac o klientow, w koncu lezymy w srodku europy. Kolega kupil Olympusa i takiego problemu nie ma
Jak pisałem gdzies na początku tego tematu, stało się: jestem od dziś dziko szczęśliwym :mrgreen: posiadaczem nowiutkiego A60. Jak na mnie, to ten aparacik zaspokaja moje potrzeby. Heh... teraz tylko przedrzeć się przez te 220 stron instrukcji :evil: i będzie OK.
No to witamy w klubie i zapraszamy do aktywnego udzielania sie na forum o A60:)Cytat:
Zamieszczone przez AlaN
Hyh, kolejny dowod na to ze dSLR sie prosciej obsluguje... instrukcja do 10D ma 184 :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez AlaN
witam na forum,
jakos sie nie doczytalem ze mamy sie chwalic tylko cyfrowkami, co prawda nie znalazlem zadnego analoga ale co mnie tam,chwale sie EOS 5 :)
pozdrawiam
piotrkula
obecnie G5, wcześniej A60
A-60
Witam.
Ja mam G5 made in Japan (podobno to te 'lepsze' :wink: )
Witam
canon s45
--pozdrawiam
hazan - uaktywnij ankiete - ludzi przybywa - zobaczymy jakigo modelu jest najwiecej 8)
najlepiej niech bedzie aktywna caly czas :D
Obecnie 300d od 2 miesiecy
wczesniej sony, olympus, olympus, minolta
Witam wszystkich.
U mnie obecnie A80 (swiezy zakup).
Pozdrawiam
Ja mam G3 :wink:
witam, ja tu nowy :)
a60 ...juz od prawie roku...
S45 happy user :D
Od siedmiu miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem CANONA G3
:D
Ja posiadam IXUS 400 i przyznam, ze jestem z tego bardzo zadowolony
:D
spoznilem sie na ankiete
jestem szczesliwym posiadaczem a60
Witam, również zaliczam się do spóźnialskich, mam G3.
Wszyscy widze maja cyfrowki ... a ja mam starego dobrego T90 ..
.. ktos jeszcze jest z klubu FD ??? :-)
I wszyscy spojrzeli :shock: na W@tersa, jakby dinozaura ujrzeli...Cytat:
Zamieszczone przez W@ters
I ten dinozaur swiadomie przesiadl sie w zeszlym roku z EOS na FD i po stokroc nie zaluje tej decyzji !! :DCytat:
Zamieszczone przez Vitez
DINUSIE GÓRĄ :mrgreen:Cytat:
I ten dinozaur swiadomie przesiadl sie w zeszlym roku z EOS na FD i po stokroc nie zaluje tej decyzji !!
Nie mow, ze tez masz T90 :shock:
Zakrzyknal posiadacz jednego z najnowszych cudow techniki - Canona G3 :roll:Cytat:
Zamieszczone przez mroczny
Mam Ixusa 400, widzę że to rzadki model na tych stronkach!! a szkoda, bo wali foty rewelka, DIGIC w środku, więc faktycznie jest poręczny i technicznie niezły, nie mówiąc o elegancji i małych wymiarach, co dla mnie jest nie bez znaczenia. Tania pamięć i ładowalna bateria - to też zalety. Ale ogólnie - warto kupić mimo wyższej ceny. Technicznie lepszy od A60 czy A 80.
I gorszy (glownie optycznie) od G3/G5 . Klasa posrednia miedzy tymi (Axx vs Gx )dodatkowo wzbogacona o opcje "ultra-kompakt" czyli male zgrabne malenstwo z potwornie dobra jakoscia zdjec :D . Sam przy wybieraniu G3 kiedys mialem dylemat czy nie wziac S45 (seria ciut wyzej od IXUS) ale mozliwosc lampy zewnetrznej i filtrow przewazyzla za G3... czego zdecydowanie nie zalowalem zakochujac sie ponad rok temu w lampie 420EX :DCytat:
Zamieszczone przez nonnaKat