Witam, jest tu ktoś może z Torunia i jest chętny na wyjście na miasto z aparatem.
Przy okazji ma cierpliwość i czas na tłumaczenie amatorowi jak zrobić dobre zdjęcia :D
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam, jest tu ktoś może z Torunia i jest chętny na wyjście na miasto z aparatem.
Przy okazji ma cierpliwość i czas na tłumaczenie amatorowi jak zrobić dobre zdjęcia :D
Pozdrawiam
bylbym chetny ;) moze jakas wieksza grupa sie zbieze?!
Witam,
to i ja też chętny ;)
Pozdrawiam.
widze że koledzy zaawansowani są w dziedzinie fotografii. Ja jako początkujący nie mam narazie się czym pochwalić (widziałem wasze stronki ze zdjęciami) i mam nadzieję że nauczycie amatora co i jak :)
To kiedy sie spotykamy??
To ja tez sie pisze. Chwila relaksu dobrze mi zrobi. :)
najbardziej pasowalby mi jakis weekend, do torunia musze dojechac autobusem. data do ustalenia zostawiam w waszych rekach a pozniej zobacze czy dam rade sie dostosowac ;)
Ja takze musze dojechac z sasiedniego, ulubionego miasta Torunian. :) Weekendy najlepiej. Sobota moze jakas? Moze jak bedzie jakas ciekawa impreza / wydarzenie? Sa jakies plany na najblizszy miesiac?
No niestety narazie nic mi nie wiadomo o tym aby coś się miało wydarzyć w Toruniu.
Mi pasuje każdy weekend jeżeli już do czegoś dojdzie :)
Podłączę się pod wątek:
Pytanie do torunian/toruńczyków ;)
Co warto zobaczyć będąc w toruniu przez 2-3 godziny..
Jutro jadę pod Toruń i pewnie zrobię sobie ze 2-3 godziny przerwy przed powrotem do domu..
Pozdr
Artur
Dajcie znać, w który weekend chcecie coś zrobić, byłbym zainteresowany. Lubię to miasto i często w nim bywam.
I ja czasem bywam w Toruniu, więc chętnie się podłączę....
Witam,
standardowa trasa :)
Najpierw Ratusz Staromiejski, ewentualnie porobienie parę zdjęć z jego tarasu, potem dojście do kościoła św. św. Jana Chrzciciela i Jana Ewangelisty (to ten co widać dobrze z mostu drogowego) bocznymi uliczkami, żeby przy okazji pstryknąć parę street-photo. Wtedy spacer bulwarem staromiejskim nad Wisłą do rynku nowomiejskiego. Tam powinny minąć 3 godziny. Jeżeli nie- proponuję pokręcić się po uliczkach, ewentualnie ruiny zamku krzyżackiego.
Mój pierwszy post tutaj, więc witam wszystkich bardzo serdecznie:)
Sam Toruń(Stare Miasto) jest bardzo wdzięcznym obiektem fotografowania, ale jak już sie gotyckie cegiełki znudzą, to może wartoby połaczyć taki wypad z jakąś imprezą... Od 10 do 12 maja odbywają się juwenalia na UMK, więc to chyba nie głupi termin, aby zrobić parę zdjęć, zarówno miasta, jak i imprez towarzyszących juwenaliom.
Koper- dobry pomysł. Jakbyś podał program to umówilibyśmy się na jakąś najlepszą imprezę w sobotę. Byśmy wspólnie popstrykali.
Pozdrawiam.
Program juwenaliów masz tutaj:
http://www.samorzad.umk.pl/juwenalia/
Ja niestety w przyszły weekend zarobiony będę bardzo, ale w piątek organizuję turniej paintballowy dla studentów - serdecznie zapraszam, całkiem fajny temat na kilka zdjęć, choć dość trudny(spora dynamika gry, i świszczące w powietrzu kule sprawy nie ułatwiają:wink: ).
Koper, Koper, Koper.... hmmmm czy to czasem nie frakcja Goodfalusow?? :twisted:
Echo, Echo, Echo i bez Echa:lol:
Ex player ex Kamikaze team:grin:
Dzięki za informacje..
Właśnie wróciłem.. pokręciliśmy się trochę po Starym Mieście - bardzo ładne..
Kolejny raz będę 2 czerwca to rozejrzę dokładniej ;)
Pozdr
Artur
Koper ja Ci dam ex... nie boj sie... jeszcze spotkamy sie na polu i Cie zamaluje ;)
..ehhhh jaki ten swiat maly ;)
odświeże wątek;
może ktoś chętny na jakieś weekendowo - wakacyjne - nocne fotografowanie i tłumaczenie początkujacemu ;)
ja dzis bede okolo 19 w Toruniu na noc wiec jesli ktos chcialby to mozna sie na '' chwilke '' spotkac jak cos to moj nr kom to 515431263
pozdrawiam
Parę zdjęc z wczorajszego koncertu Ryska Bony:
1. 2. 3. 4.
Moje są kiepsciutkie bo z tlumu. Z tego co widzialem to bylo nas sporo - na pewno ktos ma lepsze.
Pzdr, N.
Witam,
chętnie przyjdę na plener, jeżeli taki będzie ;)
Pozdrawiam.
Po temacie myślałem,że coś się organizuje,a tu ZONK;)
no mozemy zoorganizowac, ale tylko ilu chetnych byloby? nawet moglbym sie podjac zoorganizowania takiego plenerku...
Do Torunia to ja zamierzam z dziewczyną w tym tygodniu podjechać na jeden dzień.A jakiś bardziej zorganizowany plener to myślę,że dopiero w sierpniu zrobić.Do tego były pomysły zrobienia ogólnopolskiego zlotu.Tak więc póki co proponuję poczekać co wyniknie.
tez tak mysle festyk ;) choci mi po glowie ostatni albo przed ostatni weekend wakacji...
Szukam chętnych na plener w Toruniu. Ustalimy date i miejsce spotkania. ZAPRASZAM.
jaki termin ?
W pierwszy łikend pażdziernika jest zlot w Krakowie - nie rozbijać organizacji.. ghost7 - przyjedź do krakowa do sobie 70-200 pooglądasz ;)
Pozdr
dla mnie krakow za daleko.... ale na Torun sie pisze jak najbarziej.... :)
rowniez do torunia przyjade jesli termin dopisze
Weźcie pod uwagę,że 21 października są wybory...
Poradzimy sobie i z tym :)
Jeszcze raz ZAPRASZAM 20-21.X na plener w Toruniu
a to dwudniowy plener? a moze to jakas agitacja? porwią nas i zmusza do glosowania... ;)
I ja jestem chętny.
OK fajnie.
1. canli
2. FOTOGRAF
3. tom634
Welcome :)
Załącznik 3438
a jakis plan imprezki??
czekamy;)
Hmmm, to może i ja bym się dopisał jeśli pozwolicie? I tak głosuję w Toruniu więc połączyłbym obowiązek z przyjemnością ;)
poprosimy o dobre swiatlo... nie za ostre...
pozwolenie na focenie kosciólkow od srodka... (fajne sa te torunskie)
jakies katakumby....
jakas stara fabryka albo inne ruinki....
no w sumie bylbym zadowolony jakby taki plan sie udalo uzlozyc :D
heheheh chyba podziekuje :D ale na serio....
glownymi ciekawostkami Torunia jak dla mnie sa chyba tereny przy samej rzece... pozostalosci obwarowan, (sa tam resztki jakiegos zamku) no i sama zabudowa ... uliczki itp... klimat rewelacyjny
poza tym kosciolki ktore oczywiscie mozna obfotografowac z zewnatrz ale i wnetrza sa po prostu przepiekne...
gdyby byla mozliwosc wparowac tam do srodka z aparatem nie narazajac sie na pogonienie przez koscilnego lub ksiedza to byloby rewelacyjnie (oczywiscie no-flash, statyw only)
powiem tak... cokolwiek nam zaserwujesz ja bede szczesliwy, byleby pogoda dopisala...