Mamy zamiar z kolega załozyc klub fotograficzny w Bydgoszczy , w planach mamy załozenie strony z galeria userów , wspólne wypady na foty itd . Ktos byłby chetny? wszelkie zainteresowane osoby proszone sa na gg: 2002622
Wersja do druku
Mamy zamiar z kolega załozyc klub fotograficzny w Bydgoszczy , w planach mamy załozenie strony z galeria userów , wspólne wypady na foty itd . Ktos byłby chetny? wszelkie zainteresowane osoby proszone sa na gg: 2002622
ja nie znam zadnego , masz moze ich strony? jak mozna sie z nimi skontaktowac?
a to jakaś tajemnica? :shock:
macku zajrzyj na www.cyberfoto.pl . tam czesto powstaja grupy z danego regionu, czy miasta. zaloze sie, ze znajdziesz na pewno kogos z bydgoszczy.
widzialam tam min. lubelska grupe, podkarpacka, warminsko-mazurska, itd.
Już dałem Maćkowi kontakt. Od niego zależy, czy skorzysta :).
skorzystam jutro bede dzownił :)
a czy i ja moge dostac namiary na takowy klub?? bo jakos do tej pory nic podobnego nie udalo mi sie namierzyc w CB
Zajrzyj tu: http://www.zpfp.pl/okregi.htm (okręg kujawsko-pomorski)
i tu: http://opk.zpfp.pl/ (strona okręgu kujawsko-pomorskiego).
Znajdziesz tam namiary na kontakt.
Pozdrawiam
MS
Proponuje jakies spotkanko przy piwie zrobic, co by temat szczegolowiej omowic :) A potem moze jakis plener zapoznawczy ustalic ...
Jakby co posiadam w centrum miasta - Plac Wolnosci (I LO) - sale do dyspozycji, komputery, projektor, siec i inne. Jak ktos ma blisko, mozna do mnie wpasc.
Pozdrawiam
Hofi
ja moge być waszym internetowym członkiem:) ( ale to brzmi:P) bo moje rodzinne miasteczko jest jakies 20km od bydgoszczy:), a że jestem gdzie jestem to niebardzo jak mam się z wami spotkać.
Pozdrawiam
sanraal
Ja głosuje za. Choć już przerabiałem upadek takiego pomysłu zanim się ledwie podniósł.
pozdr
o w bydgoszczy zaczyna sie cos dziac, szkoda ze sie wyprowadzilem 10 lat temu....
jestem za :)
Też jestem za, bo w kupie raźniej jak mój kumpel mawia. No i pomysłami się można powymieniać, pracki pooglądać.
Poczekajmy kilka dni na chętnych i wtedy może coś ustalimy - spotkanie. Jak wspomniałem wcześniej, dysponuję bazą w postaci sali i sprzętu. Więc czynników sprzyjających przybywa :) Lysy665 na pewno to może potwierdzić ...
Proponuje Spotkanie W Przyszłym Tygodniu Tylko Powiedzcie W Jaki Dzien By Wam Najlepiej Pasowało? Niech Kazdy Sie Wypowie I Uzgodnimy Termin
kazdy byle nie wczesniej niz 20 ;)
Cześć Chłopaki. Wreszcie mam dostęp do netu po dłuższej przerwie. Wszedłem sobie na CB i tu TAKA niespodzianka. Jestem całym sercem za. A czas na spotkanie się znajdzie (może oprócz wtorków bo jestem na spotkaniach Mozaiki).
proponuje wtorek godzina 20 15 , moze gdzies na starym miescie?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a w srode wieczorem? niech kazdy da propozycje dnia to sie w koncu jakos dogadamy
po prostu nie wierze :)
to tu jakies fotografy sa :)
Cenna inicjatywa :) Widzialem juz kilka takich prob - m.in. kilka lat temu przez 4 miesiace istniala na googlach grupa foto-bydzia, gdzie rowniez probowano cos ruszyc w B-szczy. Swoje grupy, czy stowarzyszenia Krakow, Warszawa, czy Bialystok a nawet Torun :mrgreen: moze i Bydgoszcz sie dorobi :) Fajnie gdyby byla to rzecz skupiajaca amatorow szeroko pojetej fotografii, a nie tylko canonierow, czy cyfrowkowcow, czy analogowcow.
nie chodzi mi tutaj tylko o uzytkowników canona ale ogólnie o fotografów analogowych jak i cyfrowych
Chlopaki, chcemy razem fotografowac a czasem skoczyc na piwo? Wiec trzeba sie spotkac ten pierwszy raz, moze cos z tego wyniknie.
Ja moge rowniez w najblizszy wtorek - 27.02, ale tak ok 18-19-ta. Moze gdzies na Starym i wtedy mozna wybrac jakis lokal. Trzeba zrobic pierwszy krok ... :)
Mi wieczorami pasuje w kazdy dzien. Wiec sie dostosuje.
to co?? wtorek 18 w centrum w jakiejs knajpce??
Mi wtorek i godzina pasuje. Trip? :)
ok jutro , 18nasta . najlepiej na starym rynku wtedy sie cos wymysli . mój nr tel: 502 681 681 . dzwoncie lub piszcie smsmy i dokładnie sie zgadamy.
Ja moge jutro ok 18-tej w centrum, bede po pracy i po zdjeciach (kolo fotograficzne).
Moze np. Eljazz? Dyrekcja? Moje gg 307314
Ok. 18sta. Stary Rynek. Ja tez akurat po studio bede. :)
jutro po 18nastej w eljazz pasuje?
Pasuje
eljazz 18-ta ;) zabierzcie smycze forumowe canona, ja bede mial jakby co
A to jest na razie termin co do ustaleń założycieli czy już dla zainteresowanych? Jakieś szczegóły można poznać?
Hofi. Bedziesz mial ze soba 70-200? Bo sie zastanawiam czy brac to szklo na pelna klatke czy 300tke bez IS uzywana.
Micles - wpadnij jutro na spotkanko to sie dowiesz co i jak.
aha bierzemy aparaty?
No ja i tak po robocie bede, wiec nie mam jak sie pozbyc puszki.
No ja zastanawiam sie nad opcja taka zeby wziac 300 lub 400 2.8, ale uzywane szkielko z e-bay bez IS. w zakresie 70-200 mam 70mm z 24-70 i 235/2L . Takze sie zastanawiam czy potrzebne mi 200 czy lepiej 300 lub dluzej.
ja sie wstydze bo wy macie elki a ja taki shit :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ja sie wstydze bo wy macie elki a ja nie :)
dobra chłopaki już czas sobie ustawiłem, ale będę tylko do 19,30 bo potem http://www.mozaika.org.pl/ - moje kolejne hobby ;)
No widze, ze dobre kino lubisz. Popieram! Z zona czasem robimy sobie seanse w domu i kilka godzin spedzamy w towarzystwie "czerwonego trunku" z Chile lub Francji. Oj, jak ja to lubie, oj bardzo :)
Do reporterki to zdecydowanie lepiej 70-200 f/2.8 (tak mi sie wydaje), no chyba ze sport i te sprawy to 300 czy 400 2.8. Jak Cie stac, to juz Ci zazdroszcze. Milych zakupow.
tak sie niesmialo zapytam... eljazz to dawne trytony??
no nie... tak ze mna zle to nie jest... tylko jezeli chodzi o nazwe tego przybytku to zatrzymalem sie na trytonach ;)
zawsze mozna lokal zmienic, jak nie beda mogli nas juz dluzej sluchac :)
micles przyjdz to sie przekonasz