na poczatek kilka portretów wykonanych na planie teatru telewizji "rozmowy z katem"
Wersja do druku
fajne. troche zbyt podobne ujecia, ale same z siebie podobaja mi sie
1 i 3 ładne.
Drugie (ujęcie od dołu) jest dość słabe... bo idealnie wyeksponowany jest sweterek. A to w końcu nie kononowicz. ;]
No jak na sportowo to czekam. :D
Z serii "kolejowej" (a może to tramwaj?) najbardziej podoba mi się foto nr. 3 . Jak uzyskałeś takie kolory ?
Na drugim pan ma ładny tyłek.
No i ten z tyłu ma fajne słuchawki.
;]
To była delikatna aluzja do tego co jest na pierwszym planie zdjęcia. ;]
zrozumiałem że chodzi o to że tyłek jest głównym punktem zdjęcia ;)
ale ze względu na ciekawe /moim zdaniem/ smugi swiatła, uznałem że warto pokazać
Amper ja wciąż czekam na zdjęcia Twojej Pani z onephoto ;) Foty z Diversea super jak dla mnie. pozdro
Sibil
:grin: nie mam niestety takiego ującia jakie bys chciał, które jest godne oglądania:oops:
zapraszam wszystkich do komentowania, każda uwaga będzie cenna ;) pozdrawiam
ooo... co to za górki?
Bardzo fajne te górskie. Domyślam się że robione z Kasprowego?
amper, focisz fajne zdjecia ale zrobil bym wieksza selekcje przed pokazaniem tutaj. Niektore zdjecia sa naprawde wysokich lotow (doslownie i w przenosni) mam tutaj na mysli motory, w wiekszosci dobre sa portrety, z" gorzystych" podobaja mi sie dwa, speedway - dwa ( ten zuzlowiec tylem to moim zdaniem nieporozumienie). Generalnie jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej - czego Ci zycze:-)
Zróbcie z Estepperem battle z terenówkami - znacznie ciekawsze fotki niż z Poznania :)
samochody są super, dobre strzały
Ja bym zrobił w kwadrat. Jeżeli nie to poziom tylko trochę przyciął.Cytat:
który kadr lepszy, poziomy czy pionowy?
P.S. Super fotki naprawdę mi sie podobają.
poziomy kadr lepszy :)
widze, ze sporo nas bylo na night of the jumps. moja wersja w galerii :) i na blogasku.
tak jak siedzielismy na gorze i liczylismy ile nas w tych kamizelkach fotofoto biegalo, to wyszlo, ze jakos 50ciu fotoreporterow :) a impreza przednia
no ja i tak mam wiekszosc zdjec z gory mimo akredytacji. spod samej barierki foty mi nie siedzialy, bo mi swiatla swiecile w obiektyw i lamp nie moglem ustawic tak by fajnie oddzielaly od tla.
no ja bez lampy stety/niestety* robiłem
*niepotrzebne skreślić :)
Co tu dużo pisać - doje... do pieca :D
Poziomy kadr mi bardziej pasuje, a tak to ostatnie (nie kwadrat) mistrz :)
niesamowite!!!!
14.06.2008 III Runda RMPST (RAJDOWE MISTRZOSTWA POLSKI SAMOCHODÓW TERENOWYCH) - Góra Kalwaria. 17mm
to jest oczywiście 200mm
a od tego już 17mm
Freestylowe z postów #37 i #38 bardzo ładnie oddają 'figury' :)
Natomiast z tych powyżej to 2jka jest the best, chociaż błotko z 4ki też niczego sobie ;)
dzięki,
2jka to moje ulubione zdjęcie z tego rajdu