No to let's the party begin :mrgreen:
Oddech wymyśli temat ;) 3 dni od daty opublikowania tematu.
PS. Oddech wymyśli mam nadzieje temat, albo ja coś wymyśle ;)
Wersja do druku
No to let's the party begin :mrgreen:
Oddech wymyśli temat ;) 3 dni od daty opublikowania tematu.
PS. Oddech wymyśli mam nadzieje temat, albo ja coś wymyśle ;)
twardziel z Ciebie :)
snow, po 15 stycznia oki?
jutro jadę do rodzinnego domu i 0 internetu, potem lecę na krótkie wakacje.
Przyjmuję wyzwanie, ale po 15 stycznia.
Masz górę czasu na wymyślenie tematu.
Może być i po 15, ale do tego czasu masz sobie temat wymyśleć ;)
kochanie masz wyzwanie:
http://canon-board.info/showthread.php?t=17944 8-)
To może ktoś trzeci wam wymyśli temat? :D
piwny temat :) dzisiaj przy pelnym kuflu wene mam :-P
To może pomysł:
Pierwsza strona Gazety Wyborczej z 16.01.2006.
Interpretacja dowolna, byle była umieszczona na zdjęciu i wodoczna.
Bez detali naturalnie, ale żeby nie było wątpliwości, że to ten numer.
Co Ty na to?
Poniewaz jest ogólnopolska :)
Nie ma tu preferencji politycznych.
Poza tym jej logo jest wyjątkowo mocno rozpoznawalne :)
PS: jutro rano ostatni raz sprawdzę temat. potem dopiero za długi, długi czas. Jeśli sie na coś snow zdecydujesz to oświeć mnie do rana. Jak nie, to 16 stycznia czekam na temat.
pzdr.
Idę spać :)
Interpretacja dowolna :) Ma być wiadomo że to GW z 16.01.2006 :)
Kombinuj Mistrzu :)
:)
Czyli jednak chodzi o to żeby elementem zdjecia byla ta gazeta ;) Bo na IRC'u była interpretacja że chodzi ci o coś innego ;) W kazdym razie ok;)
Szkoda że rok temu nie powiedziałeś o tej gazecie to bym sie przygotował ;) Skąd ja teraz wezme wyborczą ze stycznia 2006? :(
panowie a może autoportret a zeby nie było za łatwo to bez statywu:)
Ja mam juz pomysł na fotke wiec jak dla mnie to mogłoby być szybciej ;) Dużo czekania.... może jednak wcześniej? :) Ponadto potrzebowałbym 2-3 dni max na zrealizowanie pomysłu więc jeżeli gazeta ma być z 16 stycznia to zdjęcia jak można to wysyłka zdjęć do 19 stycznia do 20:00.
Wczoraj wróciłem. Dzisiaj odżyłem, jutro kupię gazetę, a 19 wyślę fotkę.
Może tak być?
Ok ;)
Ja już zrobiłem fotke i wysłałem :) Czekam na oddecha i niech zwycięży lepszy ;)
snow... głupio mi ale nie zdążyłem kupić gazety. Może być jutrzejsza? Jeśli się nie zgodzisz, to chyba wygrałeś.
Odczytam odpowiedź dopiero jutro rano.
No może być. Tylko nie zapomnij jutro kupić ;)
EDIT: Może jeszcze nie wszystkie sprzedali egzemplarze? Będzie widać czyje jest czyje (co w sumie narusza regulamin battle :) No ale trudno, moje TWA się najwyżej wykaże :mrgreen: Spróbuj może dziś jeszcze kupisz w jakimś markecie pobliskim :)
A może jakaś przesyłka kurierem Lublin-Warszawa? Wysłanie gazety to chyba nie są jakieś kosmiczne pieniądze? Bo przy jawnych autorach z TWA snowa (to my, to my :mrgreen:) oddech nie masz szans ;-)
To ja powtórze fotke z jutrzejszym numerem :) Taniej wyjdzie wydać te 1,5zł niż wysyłać kurierem :)
snow jeszcze raz przepraszam i dzięki za wyrozumiałość. Dzisiaj kupię bankowo GW i 19 do 20:00 będzie wysłana fota :)
A teraz spadam zarabiać na życie :)
Ja zrobiłem jeszcze raz i wysłałem. Tytuł maila "[Battle] snow vs oddech - NOWA wersja".
PS. Oddech, sprawdź prywatne wiadomości przed wysłaniem fotki :)
No to czekamy na oddech'a ;)
Dostałem info od oddecha że wysłał zdjęcie :)
Teraz pozostaje czekać aż jakiś moderator nam wystawi :)
Zdjęcia opublikowane : http://www.canon-board.info/showthread.php?p=270212
jedyneczka :) ta gazeta rzeczywiscie jest do d... :) swietny pomysl.
Ten czerwony to nie farbuje?
ciekawym czyj to brzusio? ten w szafie chłopaki? Żony całe?
Jaki temat w końcu? Bo albo nie widzę, albo...
Mocno mnie rozczarowaliście chłopaki. Po co było zakładać że gazeta ma być z konkretnego dnia skoro zaprezentowane zdjęcia nijak do tego się mają i równie dobrze można te foty zrobić z dowolną gazetą, z dowolną datą.
po to zby bylo wiadomo kiedy byla zrobiona fotka ;-), no chyba ze masz mozliwosc zrobienia zdjecia z jutrzejsza gazeta juz dzisiaj :mrgreen: - innymi slowy dowod czasowy
Termin był narzucony bo oddech chyba gdzieś wyjechał. W sumie mogło być dowolne. A że rozczarowanie - no coż. Ja zbyt wielu pomysłów na to nie miałem, a ten co miałem zrealizowałem - swoją drogą wizje zbliżone :) Trudno raczej coś rewelacyjnego z gazetą wymyśleć :)
Tematem bitwy była gazeta wyborcza. A termin to już zupełnie inna sprawa, narzucony bo jeden z uczestnikow wyjezdzal i wracal 15.I wieczorem. Gazeta każdego dnia wygląda inaczej więc musiałybyć z tego samego dnia. Oddech nie zdążył 16'tego więc jest z 17'tego - i tyle ;)
Hmmm trochę rozczarowuje ten battle, jedynka wygląda na lepszy kadr i pomysł ale nie zgadzam się, że GW jest do d...
Nie mniej pomysły nie rzucają na kolana, rozmawiając z oddechem liczyłem na coś bardziej ambitnego, chociaż temat nie jest aż tak łatwy jakby mogło się wydawać.
Skończy się battle, to się wypowiem.
postawiłem na 1 technicznie lepsze. Generalnie spodziewałem się innych kadrów, przedstawiających gazetę w "lepszym świetle", ale to spojrzenie też jest ok. bo daje sporo do myślenia. Myślę, że taka forma ukazania gazety to jest poniekąd odzwierciedlenie nie tylko wartości tej gazety czy też jej treści, a głównie podsumowanie sytuacji politycznej w kraju :)
Głownie o tym się obecnie czyta, tak sobie myślę :) :) :)
Z mojej strony gratuluję zwycięscy :)
Errrm... po raz kolejny myślę, że w ankietach battle powinna być dodakowa opcja "żadne" :?
No cóż, zawsze możesz nie głosować ?