wyzywam Poznanskie pyry ;)
termin 07/01/07 godz. 20,00
zdjecie Starego Browaru.
kto chetny?
Wats0n
jarq.
mxw
tomaj_2
Cichy
matka_Wariatka
Wersja do druku
wyzywam Poznanskie pyry ;)
termin 07/01/07 godz. 20,00
zdjecie Starego Browaru.
kto chetny?
Wats0n
jarq.
mxw
tomaj_2
Cichy
matka_Wariatka
w browarze, czy z zewnatrz??
z zewnatrz mniekiedys wyrzucic chcieli. :/
zewnatrz:)
to dodatkowa atrakcja bedzie ;)
Wchodzę w to.
ok Wats0n :)
adamek oblecial Cie strach? ;) dawaj, dawaj!
Jak Cie z zewnatrz wywalili :) hehe chyba z wewnatrz bo tam teoretycznie nie wolno pstrykac.
no tak, z wewnątrz.
ja odpadam, fotografowanie architektury mnie kompletnie nie rajcuje.
ło jezu jak bardzo nei rajcuje. ;]
... a ja spróbuję ;) - jakies zasady oprócz tego, że z zewnątrz?
bym się podłączył, ale nie wiem... :roll:
wiele razy myślałem o fotach tego budynku/zjawiska - szczególnie, gdy dopiero zaczynała się budowa - od totalnej demolki prawdziwego starego browaru (widoki były niesamowite - a w tle nowiutki i supernowoczesny pfc), ale czasu i wtedy zabrakło.... :oops:
no a teraz to niedość, że jest zima, to jeszcze to jest jeden wielki plac budowy. generalnie battle mogłoby się nazywać 'place budowy' i mogłoby dotyczyć nie tylko poznania ;)
swoją drogą kiedy mają otworzyć tę nową część?
ok jarq.
mxw chodzi mi o wybudowana juz czesc, nie plac budowy, mozna zrobic oddzielne battle.
kiedy otwieraja pojecia nie mam, ale pracuja jak mrowki :)
Rozumiem, że pora dnia nie ma znaczenia ;) Jeśli tak to jak są wolne miejsca to też się piszę :D
Z bólem serca jestem chętny. Chociaż ograniczenie do fotek z zewnątrz niezbyt mi pasi, bo co można w tm temacie wymyśleć.. Przęsło między bydynkami, witryna frontowa to chyba jedyne miejsca, gdzie da się focić..
Wiesz pytanie czy ten caly cyrk (taras) z uliczkami to jest wewnatrz czy na zewnatrz :) hehe
mxw a pozniej grzane wino na zewnatrz ;)
tomaj_2 pora bez znaczenia.
Cichy licze na Twoja kreatywnosc :) moze 2 foty 1 zewnatrz 1 wewnatrz?
co sadzicie? tylko pozniej ciezko glosowac jak sa zestawy...
ok :) zostajemy przy 1 zewnetrznej sztuce.
zróbcie wewnątrz ten dreszczyk emocji jak któregoś dopadnie ochrona to reszta wyciąga swoe szkła i pstryka ochronę w akcji taki flashmob;)
mario :)
nie chce nikogo narazac, po co komu wrzody na zoladku w nowym roku ;)
Robiłem zdjecia wewnątrz w październiku, ze statywu jakieś 2m od ochroniarza. Nie było najmniejszych problemów.
perqsista wciagnac Cie na liste chetnych? :)
Nie wiem czy dam rade - jakby co to się dopiszę. Czasu jeszcze trochę zostało.
a dlaczego 20-ta? niektórzy chcieliby dojechać,ale na niedzielną nocke nie da rady :?
hę? :)
wysłane.
Panowie, prosze o przesuniecie tematu do srody, matczyna wymowka - zachorowalo mi dziecko i jestem uwiazana.
licze na pozytywne rozpatrzenie wniosku ;)
Ja wybaczam w zupełności...od marca rozpoczynam imprezę o nazwie "Być tatą" więc już teraz pełna wyrozumiałość z mojej strony :)
:) to do środy
Cóż, ja też nie będę protestował. Co więcej - wykorzystam to przesunięcie termnu do swoich niecnych celów. Niewykluczone, że dojdzie do poprawy pogody :)
ja tylko zerkam za okno, ale warunki pogodowe skutecznie zniechęcają do robienia zdjęć..
dzieki :)
tomaj trzymam kciuki!
pogoda faktycznie pod psem, nic tylko grzane wino pic :D
to może mnie też dopiszecie do listy chętnych na środę ?:smile:
ja odpadam, zalozylam battla i nie dam rady...
bawcie sie beze mnie, powodzenia!
to w końcu ktoś będzie ? bo samemu tak jakoś głupio :(
Ekipa na pewno będzie...ja niestety też muszę złożyć rękawicę :( Sorry, tym bardziej, że to moje pierwsza bitwa...miałem pomysł, ale ... z wykonaniem gorzej...jednak obiecuję, że jak mi się kiedyś uda to ...dam wam znać.
Trzymam kciuki za resztę :-D
hm - ja wysłałem jakiś tydzień temu - więc francuz wysyłaj ;) - najwyżej we dwójkę pobatlujemy :)
zawsze to nie byłbym sam ;)
Spoko, moje też pojawi się po południu.
No dobra - wysłane.
Jeszcze tylko 3h :)
ale ja na razie nic nie wyślę bo myślałem że się spotkamy przy starym browarze i wtedy jakieś zdjątka się porobi
Ha, no to doszło do drobnego nieporozumienia :)
Więc jak?
Na razie są dwa zdjęcia...
Czekamy, czy zamieniamy battle na pojedynek?
moze jednak pojedynek - bo inaczej nie skonczy sie ten battle :D ;)
Dobra, monituje o zamieszczenie...
i ... nima
Czekamy, czekamy, Tomek będzie dopiero wieczorem.
To już wieczór?
http://canon-board.info/showthread.php?t=18583
o super! dzieki Tomek!
Watson gratuluję fotki :)
Jakoś trudno byloby mi się zdecydować, ale zagłosowałem na 2 bo jakoś bardziej całościowo pokazuje to miejsce niż sama wieża na 1.
masz rację :) - choć powiem Ci ze zarowno 1 jak i drugie to dosłownie mały skrawek całego Browaru :)
Ha, ja również gratuluje fotki.
Szkoda że jest nas tylko dwóch - obiekt daje niesamowite możliwości, a tak mamy tylko dwa - zupełnie różne - spojrzenia.