Witam,
jak do tej pory mam w onecie ale powiem szczerze że ostatnio mnie trochę denerwuje delikatnie mówiąc,wieczorem zawsze jest problem aby coś sprawdzić , przymierzam się do WP, 3 gb....,a coś innego godnego polecania?
pozdr.
Wersja do druku
Witam,
jak do tej pory mam w onecie ale powiem szczerze że ostatnio mnie trochę denerwuje delikatnie mówiąc,wieczorem zawsze jest problem aby coś sprawdzić , przymierzam się do WP, 3 gb....,a coś innego godnego polecania?
pozdr.
gmail.com i nie ma mocnych
z bezpłatnych gmail.com rządzi.
Jak chcesz to wyślę Ci zaproszenie.
WP odradzam.
[OT]
Ale tytuł dałeś :roll:
Założyłbym się o wszystko, że wątek jest nt. strajku poczty:mrgreen:
[/OT]
www.konto.pl
Ja tak samo pomyślałem :) I skorzystam z okazji, żeby ponarzekać, do tego nawet na temat (forumowy) :mrgreen: bo przez strajki na poczcie muszę (wolę) poczekać z wysłaniem fotek dzieci dziadkom :(
muflon wyslij kurierem - oni nie strajkuja ;-)
Mam nadzieję, że ten strajk nie dotyczy poczty wychodzącej... Wysłałem parę dni temu zgłoszenie na roczny kontrakt do pewnego labu w Londynie. Jak przez tych nierobów nie dostanę pracy, zaczne się utrzymywać z napadania na listonoszy.
Zdecydowanie GMail.
Heniek, jak darmówka to tak jak pisano ci wcześniej, tylko gmail.com
Filtry antyspamowe tam wymiatają, wszystko co zbedne od razu w koszu :)
interia ma teraz fajnie - nie ma ograniczeń wielkości :) a gmail ma jedną wadę - niektóre serwisy nie akceptują przy zakładaniu konta poczty gmail - np dpreview :)
Widzę, że na gmail.com tylko z proszeniami.:roll:
Czy ktoś takowe ma na zbyciu?
Jeśli tak to poproszę.
Torchę prywaty. Dzięki za zaproszenie na gmail.com dla kolegów
Wats0n i arekko.
Jak tylko dojdą mail to potestuję.
Oczywiście oddam zbędne zaproszenie.
A ja proponuje jeśli posiadasz tel kom to zakładaj pocztę u swojego operatora na jego stronce, ja np mam ......@plusnet.pl , odbieram pocztę na telefonie, dostaje smsa o dostaniu nowej poczty itd
Spam. Mnie jednak denerwuje..
Poza tym mam w domenie jakiej chcę :P
No i nie ma jakiś durnych limitów, chociaż nie wiem czy gmail ma.
Najlepszy AntySpam to IMHO ma o2.pl
Osobiście korzystam z o2.pl, wp.pl, gmail.com
PS. BTW, gmail już oficjalnie śmiga? Czy trzeba zaproszenia wysyłać?
Schabu, po 30 dniach same sie usuwają ze spamu
The Bat + BayesIt jako antyspam
Ja od kilku lat mam na hoga.pl. Kosztuje mnie to 61 zł rocznie (brutto) ale jest z nią zero problemów, żadnych spamów od providera, przeciążeń serwera, zawieszek i maili dochodzacych po trzech dniach.
gmail - najlepsza poczta, kładzie wiele płatnych skrzynek.
Mam gmaila i sobie chwalę. Google nie przysyłają mi w ogóle rzadnych reklam, spamu brak. Jedyny problem miałem z mailem potwierdzającym przyjęcie zamówienia na wydruk zdjęćz Foto-netu. Nie wiedzieć dlaczego wylądował w spamie
A no i oczywiście jak się ma gmaila to można sobie załozyć darmową galerię w Picassie
Picasa (sorki z jedym "s " a nie z dwoma jak napisałem poprzednio)to darmowa galeria internetowa google dla posiadaczy konta gmail, tą samą nazwę nosi też darmowa przeglądarka do zdjęć. ( nie jestem pewien czy można zaożyć galerię bez posiadania konta u mnie jest to jakoś powiązane)
Warunkiem zalozenia galerii jest posiadanie konta pocztowego, wowczas mozna sciagnac wersie picasy obslugujaca webalbum. Efekty są takie.