No, no coś się w Polsce ruszyło:)
Pzdr!
Wersja do druku
No, no coś się w Polsce ruszyło:)
Pzdr!
he he znowu kupisz 30d? ;)
to moze jakis link - bo skasuje watek :twisted:
fajnie by było gdybyśmy się dowiedzieli o co właściwie chodzi????
Podam koledze ErnestPierwszy pomocną dłoń:).
http://canoneos30dpromotion.onlinere...com/intro.aspx
i jeszcze u nas: http://www.sklepfotograficzny.pl/
to moze wkleje dla nieklikajacych:
Cytat:
Aby wystąpić o zwrot części zapłaty, wykonaj następujących 6 czynności:
1. Kup EOS 30D w terminie od 01.11.2006 do 31.01.2007.
2. Wykonaj kopię rachunku lub paragonu kasowego i wytnij oryginalny kod paskowy, który znajdziesz na pudełku aparatu.
3. Wypełnij formularz zgłoszenia. Formularz wyświetli się po kliknięciu w „Dalej”.
4. Wydrukuj wypełniony formularz i wyślij go razem z oryginalnym kodem paskowym oraz kopią rachunku lub paragonu na adres:
Canon EOS 30D Promotion Centre
P.O. Box TP 34,
Dept. # 72821,
Tipperary,
Ireland.
5. Canon zwróci Ci kwotę 590 złotych, czekiem lub na Twój rachunek bankowy.
6. Zdecyduj się na uczestniczenie w promocji.
Żeby to było na 5D :P eh ... 600zł z 30D to i tak niezła "zniżka" :)
a czy jest jakas promocja aktualnie na 400d? cashback albo karta sandiska?
Przepraszam za zamieszanie, ale wysłałem info jak tylko się dowiedziałem.
Dopiero przyszedłem do domu.
I NIE ROZUMIEM dlaczego NIKT TEGO NIE REKLAMUJE?
Linki juz macie.
Pozdrawiam:)
Hymm ja już go mam:) Ale testuję, bo nie chcę znowu się ślinić i znowu wymieniać:)
Czyli z tego wynika ze jesli bym kupil 30d w sklepie internetowym w polsce za naprzyklad 4380 zł to po wycieciu tego kodu z opakowania i wyslaniu wraz z wypelnionym formularzem dostalbym przelewem spowrotem 590 zlotych tak?
No i wychodzi na to że kupiłem o 10 dni za wcześnie ;)
ja też kupiłem za wcześnie ale zrobiłem kilka fajnych zdjęć i nie żałuję. inna sprawa że miałbym za to gripa :P
A wiecie jak oni może potem weryfikują wysłane zgłoszenie ??
Dzwonią do firmy czy jak??
No ale sami musicie przyznac ze cena około 3600 zł nie jest wygórowana jak za taki aparat...najbardziej chyba powinni zalowac ci którzy kupili 20d na allegro za 3400 =)
ja 350d kupiłem za 3099 w lutym 2006
niech zgadne w fotojokerze?
nie...w foto kosztował wtedy 3299
masz racje w 100% - sam pamietam okres kiedy zbierałem kase na swoje pierwsze lustro i ile naprawde fajnych kadrów przeszło mi koło nosa....Cytat:
a dlaczego? moze juz zrobili fote zycia?
najlepszy aparat fotograficzny - to ten ktory mamy przy sobie i o tym tez trzeba pamietac
ale z drugiej strony jesli masz wydac okrągła sumke na fajny aparat to chcialbys zeby oferował w swojej cenie to co inne lustra a nie kosztował tyle samo i tych funkcji miał mnie....
Oczywiscie wszystko to zalezy od nas samych , faktycznie troche sie pospieszylem z ta deklaracją...
ale przynajemniej kadry uratowałeś!Cytat:
nie...w foto kosztował wtedy 3299
hehe fajna rzecz, zwrot kaski i aż miło, że oficjalnie i nasz kraj uwzględnili....
Mam pytanie, czy żeby otrzymać zwrot ów kwoty, wystarczy kupić samo body, czy trzeba jakiś zestaw kitowy 30D +18-55 lub 17-75.? 8-)
Nigdzie nie jest to specjalnie sprecyzowane....
czyli do 31 stycznia mam czas by kupić 30D... może jeszcze stanieje w tym czasie :mrgreen:
ciekawe ilu listonoszy odbierze Wasze 590 zł :)
http://canon2006promotions.onlinerebates.com/
link do obecnych promocji
Ten Canon to ma wyczucie czasu ;-)
Wczoraj nie wytrzymalem i kupilem 30D (mial byc na swieta) - a tu dzisiaj taka niespodzianka (nie slyszalem wczesniej).
Bardzo milo sie ten tydzien konczy...
Dzieki za ten temat.
pzdrw.
PS: W zwiazku z powyzszym mam 350D + 2 szkla na zbyciu, jakby ktos, cos...
moge powiedzieć jedno, po ostatnich paru komentarzach. Że Polacy nie próżnują i widać to nawet w tym poscię jak kombinują. Nasza narodowa choroba to już chyba jest :)
Czyżby ich coś przycisnęło?
Mam pytanko, szczęsliwie 7 listopada kupiłem swoje drugie body - 30d. Ale niestety jedna z rubryczek formularza nie chce się wypełnić - chodzi o preferowany język - zakładka znika po wypełnieniu wszystkich pól - a jest zaznaczona gwiazdką - ważne pole do wypełnienia. Macie te same problemy?
Pozdrawiam
Fotorep_ublika
Sprobuj innej przegladarki www.
Wszedłem w ten formularz i tak sie zastanawiam dlaczego na tej mapce Europy Polska jest nieaktywna.. moze faktycznie mają nas w....
MMM co to za przekierowania tam i z powrotem? ;)
W FAQ'u też nie podali numeru telefonu....hmm narazie cała sprawa jest mocno niejasna :)
Może tak przy wyborach poprosić ministra Gosiewskiego aby załatwił u Canona włączenie Polski do Europy.:-P
Edgar nic nie zrobi on woli budowac..ups otwierac dworce na jakims za przeproszeniem zadupiu......
Pewnie by się wszystko wyjaśniło.. O ile są zorientowani ;)