Dawno nic się tu nie działo.
Potyczek werbalnych na forum cała masa, z chęcią dla odmiany zmierzyłbym się z kimś na foty. Tym bardziej, że mam tochę czasu...
Jacyś chętni?
Wersja do druku
Dawno nic się tu nie działo.
Potyczek werbalnych na forum cała masa, z chęcią dla odmiany zmierzyłbym się z kimś na foty. Tym bardziej, że mam tochę czasu...
Jacyś chętni?
Zależy jaki temat, mnie się nudzi ostatnio na przykład :)
No mi też się nudzi, i to nawet bardzo.
W kwestii tematu jestem otwarty na propozycje, co nie zmienia faktu że też kombinuję i szukam inspiracji :)
Jesien, temat ogolny, ale chyba kazdy widzi go na swoj sposob.. moze taki temat?
Może być. Pozostawia swobodę interpretacji. Jestem za.
a może "oklepane miejsce w poznaniu w ładn sposób" ?
;)
Może być jesień. We dwóch czy ktuś jeszcze ?
@ Adamek: Np. jesień w Parku Sołackim? Trudno o bardziej oklepany temat i miejsce :)
No jeżeli znajdzie się ktoś chętny, to może się dopisać. W granicach rozsądku oczywiście, jeżeli chodzi o liczebność.
ja to razej myślałem coś w stylu "ratusz", "zamek", "teatralka", "mpt", "szpica ae"
Eeeee, idziecie na łatwiznę. Myślałem, że szarpniecie się na jakiś ambitniejszy temat typu: "Jesienna depresja dżdżownicy w aperturze f/1.4", a tu znowu zameczki, ryneczki...
Wiesz... proste rzeczy są trudne. :)
Nie chodzi (moim zdaniem ;) ) o to by zrobić pocztówkę.
A ciekawe zdjęcie miejsca znanego.
Takie jakby "drugie odkrycie" go. :)
to tak samo jak z pejzażem.
Można zrobić zachód słońca nad śnieżką (no offence ;) ) a można coś dobrego. :)
Nie kombinujmy - padło na "jesień" - interpretacja dowolna.
A to życzę Wam powodzenia.
Ja dziękuje. ;)
Na nietypową fotke oklepanego obiektu piszę się następną razą :)
To ja wchodze w jesien, bedzie okazja do przestrzelenia nowego sprzetu :smile:
Pzdr.
to i ja wchodze w jesień ;)
Dobra, 4 osoby - powinno byc ok.
Deadline - następna sobota, powiedzmy, 20.00 (04.11).
Linki do fot wysylamy na battlecage@gmail.com
Zmienilem tytul watku
pozostaje jeszcze uzgodnic i podac terminy ;-)
powodzenia
EDIT: o widze ze juz sa terminy - wszyscy za?
a rozmiar fotek? 900 dłuższy bok?
dla mnie termin może byc.
Zawsze było 700, wtedy forum jakoś trzyma się przysłowiowej kupy.
ok, moze byc 700
Panowie, nie wiem, czy dam rade, pozbyłem się aparatu :)
Panie Cichy, sprzedałeś Pan swoją Superpiąteczkę???
czekam na trójke :P
I ja mam problem :smile: dostawca nie dał rady na dzisiaj dostrczyc nowego sprzeciku i dostane go dopiero w piatek :sad:
Dobra, biorę 400d i idę powalczyć.
jednak nici. Przełożyłęm na dziś, a pogoda zupełnie malo jesienna.
Przesadzasz....
Typowa polska jesień - mokro, zimno, pochmurnie.
Ciepła herbata, Prozac i do boju :)
No ale przecież śnieg pada :]
Chyba za Wartą... Na West-Sajdzie przestało jakieś 2 godziny temu :)
EDIT:
Kurde...
Nie wiem co gorsze - stracić honor wycofując się, czy stracić szacunek zamieszczając totalnego gniota...
Może by tak przedluzyć o 2-3 dni...
Jestem za! dzisiaj odebrałem sprzet wiec na pon-wtorek przy dobrej pogodzie cos wyczaruje :wink:
moje zdjęcie już wisi na mailu od kilku dni :)
no dawajcie to tylko jedna jesienna fotka :)
Czyżby farsa...? ;)
Pozdrawiam
No ja jesiennego zdjecia w takich warunkach nie zrobię. Można przełożyć o parę dni, ale pogoda niespecjalnie chyba chce się poprawić.
Chyba mam rozwiązanie...
Przedlużymy czas nadsyłania prac o parę dni, a potem - niezależnie od wyników głosowania - Priest zostanie obwołany moralnym zwycięzcą :)
eee tam, z takiej wygranej to nawet satysfakcji nie ma ;)
No nie wiem jak u was, ale w moim miasteczku, wali desz ze sniegiem od 3 dni i cos nie widze szans na rozpogodzenie, gdyby nie praca pewnie nie ruszyłbym d#$% z domu :smile:
zmieńcie temat :)
No nie przesadzajmy.... Zawsze zostaje jesienna deprecha, tudzież jesień średniowiecza :)
No dobra...
W koncu cos wysłałem, aczkolwiek nie jest to nic godnego publikacji.
Zresztą - to już trzecie podejście do tematu, więc niezależnie od wyniku wypadałoby sprawę zakończyć.
A co u pozostałych?
To jak?
Jak już napisałem - nie mam się czym chwalić, ale może dla formalności rozpoczniemy głosowanie - wnioskuję, że Cichy i Towersivy raczej sobie odpuścili.
sa dwa zdjecia, wiec decydujcie czy wystawiac bitwe czy jeszcze czekac
lets begin :)
już mialem wrazenie ze wszystkich snieg zasypal kompletnie ;)
ja mam aparat bez uszczelnień, wiec w taką pogodę nosa ani obiektywu z domu nie wystawiam :)
A zdjęcia jesienne... cóż, jaka pogoda, takie zdjęcia :) Dlatego wolałem oddać walkowerem.
A tak swoja droga, zanim tu dzis zajrzalem, wyslalem swoja fotke do jednej z galerii. Jeśli mnie to dyskwalifikuje to pech, ale nie chciało mi się już czekać :|
Daj spokój, nic nie dyskwalifikuje. Zapewniam, że w momencie w którym startujemy tylko my dwaj, nie będzie mowy o anonimowości :)
No, musze powiedziec ze tym razem poziom bardzo wyrownany. Oba zdjecia bez pomyslu...
zagłosowałem ale mam pytanie dlaczego oba B/W?? tak ustaliliście??
Przypadek.
Co nie zmienia faktu, że wcześniej próbowałem w kolorze.