Mam takie male pytanko: czy istnieje patron fotografow?
Strazacy maja sw. Floriana, pijacy Bachusa itp, a zawodowcy i hobbysci pstrykajacy fotki?
Jesli nie ma patrona, to moze jakiegos wymyslimy - niekoniecznie swietego... :idea:
Wersja do druku
Mam takie male pytanko: czy istnieje patron fotografow?
Strazacy maja sw. Floriana, pijacy Bachusa itp, a zawodowcy i hobbysci pstrykajacy fotki?
Jesli nie ma patrona, to moze jakiegos wymyslimy - niekoniecznie swietego... :idea:
Ciekawy pomysł :D Ale ja nic tu nie wymysle... :roll: Poczekam na innych :wink:
Św. hazan 8)
Uzasadnienie:
1. Admin jest Bogiem
2. Jesli uwazasz ze Admin nie jest Bogiem - patrz punkt 1
:mrgreen:
No dobra, ale patronem zazwyczaj jest ktos, kto juz opuscil ten swiat... Hazan, co Ty na to? 8)Cytat:
Św. hazan
Może by tak wrobić w to agenta co wynalazł aparat fotograficzny :?:
O sie pospieszylem... juz wyslalem ekipe jak pisalem te slowa ;) . Moze jak hazan szybko odpowie negatywnie to zdaze ich zawrocic ;)Cytat:
Zamieszczone przez JaW
Hazan, pisz ostatnią wolę, bo ja tu widzę ambicje na nowego admina :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Oj bo sie przekręce! :lol: I wtedy ja zostane św. patronem :mrgreen:
Hazan cos sie nie odzywa... ekipa chyba dotarla :roll: :oops: . ;)
Brakuje mi tu ikonek, aby wyrazić moje emocje... :roll: :strach: :strach: :strach: :lol:
:evil: Na temat prosze... jakies konstruktywne propozycje... :?:
Rozwalamy wątek? :wink:
Możeby tak Św. PSTRYKOS FOTOGENIUS :?: :!: :?: :mrgreen:
Tia. Jeszcze powiedz kto to taki i co ciekawego zrobil.Cytat:
Możeby tak Św. PSTRYKOS FOTOGENIUS
No kto sie zna na świetych i błogosławionych? :roll: Ja nie... 8)
Dobrze kombinujesz:)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
LOL - jeszcze dychamCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ufff...Ocieram pot z czoła 8)
No cóż, chłopcy się nie spisali, trzeba załatwić nową delegację, bo patron potrzebny, a typ jest niebanalny :twisted:Cytat:
LOL - jeszcze dycham
Patronką fotografów jest święta Weronika.
Saint Veronica
Pozdrawiam
Stemac
No to hazan będzie żył, może to i lepiej.Cytat:
Zamieszczone przez stemac
Oto treść świętobliwego linka:
VERONICA
Memorial
12 July
Profile
When Christ fell on his way to the Golgotha, a woman wiped his face with a towel; an image of Christ remained on the towel. This woman was Veronica, this incident is all we really know about her, and the relic has become her symbol ever since.
Patronage
laundry workers, photographers
Representation
woman holding a cloth that bears the image of Christ's face
Images
Gallery of images of Saint Veronica
Storefront
Commercial Links related to Saint Veronica
Additional Information
Catholic Encyclopedia, by Antoine Degert
Has Veronica's Veil Been Found? by Antonio Gaspari
Relic Found in Monastery, by John Follain
Saint Veronica's Kerchief, by Selma Lagerlöf
:roll: Trochę dziwnie się czuję mając patronkę na równi z praczami i praczkami! :roll:
:shock:
ROTFL!!!Cytat:
No to hazan będzie żył, może to i lepiej.
Mroczny, nie musimy sie podporzadkowac - mozemy wybrac niezaleznego patrona dla canonowcow. Bo ta Weronika troszke zbyt swięta jak na moj gust... :twisted:Cytat:
Trochę dziwnie się czuję mając patronkę na równi z praczami i praczkami!
Jasne że nie, bo w sumie to miałem kapkę inną wizję tego persona fotomajstera.Cytat:
Mroczny, nie musimy sie podporzadkowac
Święta czy nie święta, do kwietnia jeszcze trochę, trzebaby coś wykombinować.Cytat:
Bo ta Weronika troszke zbyt swięta jak na moj gust...
HAZAN znowu na celowniq 8)
A ja mam takie narzedzi w panelu admina jak "ostrzezenie dla usera" :twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez mroczny
Rozumiem że wszem i wobec wycofujesz swoją kandydaturę na patrona CanonFotomontera? :cry: :wink:Cytat:
A ja mam takie narzedzi w panelu admina jak "ostrzezenie dla usera"
Nigdy nie kandydowalem z wlasnej woli :mrgreen:Cytat:
Putina teżJelcyn wybrał na swojego następcę, a z taką buźką na avatarq to się możesz na patrona nadawać :roll: :wink:Cytat:
Nigdy nie kandydowalem z wlasnej woli
Św. Aragorn :wink:
Może zrobimy świętą drużyną Canon Board :?:
:|
Alahari nie chce sie czepiać ale punkt 4 regulaminu forum mowiCytat:
Zamieszczone przez alahari
4. Pisząc nową wiadomość - sprawdź czy wnosi ona coś do dyskusji - niemile widziane jest pisanie ( w stylu "zgadzam się" i koniec ) postów w celu nabijania statystki
Po prostu trza regulaminu przestrzegac a nie usmieszkami trzaskac :mrgreen:
(ukryte dno tego paragrafu to moj portfel ktory placi za miesieczny transfer :( )
:oops: :oops: :oops: Przepraszam, myslalam, ze Hydepark to co innego... :oops: Juz nie bede sie uśmiechać... :cry: Mozesz skasowac ta bezsensowna odpowiedz.
Smiesz zwrocic uwage i juz focha na wiecznosc strzela. Eh kobiety :roll: .Cytat:
Jeden nie trafiony usmieszek wcale nie oznacza ze masz sie w ogole nie usmiechac :? .
Cheer Up, Aragornus administratus po prostu nie chce być obiektem fotograficznych modłów i próśb w stylu: "O hazanie, nbiech mi ta fota wyjdzie i przy okazji daj zdrowie mojej rodzinie" :twisted:Cytat:
Przepraszam, myslalam, ze Hydepark to co innego... Juz nie bede sie uśmiechać... Mozesz skasowac ta bezsensowna odpowiedz.
OK - skoro nie bedziemy mieli patrona to moze chociaz maskotke? Ja proponuje alahari - za kare (nic nie wnoszacy do dyskusji i rujnujacy portfel hazana usmieszek). :twisted:
Ciekawe, od kiedy to bycie maskotkąjest za karę?Cytat:
Ja proponuje alahari - za kare
Nie mam nic przeciwko :mrgreen: Lubie takie kary :twisted:
No proszę i już gębula uśmiechnięta, tak trzymać, tylko co sięz takimi maskotkami robi :?: Może ktoś ma jakieś sugestie, bo mi żadne nie przychodzą chwilowo do głowy :twisted: A jak takie maskotki lubią kary, to tylko żałować, że takowej "tangible" nie ma pod ręką, np. żeby ją pofotografować, albo z nią ... POFOTOGRAFOWAĆ CHEERS :wink:Cytat:
Nie mam nic przeciwko Lubie takie kary
No wlasnie, co ze mna zrobicie? :twisted:
Obfotografujemy z kazdej mozliwej strony i bedziemy sie wszedzie chwalic. Slodziutka maskotka :mrgreen: .Cytat:
I zjecie mnie :shock: :| :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Dlaczego, brakowało by nam tych uśmiechniętych buzi twego autorstwa, fotofrafowie-kanibaliści, nie to zdecydowanie nie my :wink:Cytat:
I zjecie mnie
I tak wam nie ufam :twisted:
To nie jest kwestia zaufania, tylko kwestia czy będziesz się aby dobrze sprawowała jako nasza maskotka. Wszystko będzie grało, to będziesz słodka powierzchownie, jak nie, to cię któryś władca zeźre i poszuka się nową :!:Cytat:
I tak wam nie ufam
Jeszcze nie wiem jakie konkretnie zadania mnie czekaja i czy im podołam :roll: Nie chce byc pożarta :twisted:
Masz jakiś problem z kobietami? :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ja osobiście uważam, że kobiety to bardzo wdzięczny temat do fotografowania, oraz towarzystwa :lol: A problemy z nimi to ma każdy, nawet one same :wink: Plus tych na zdjęciu to to, że nie pokazują pazurków, ale czym by było życie bez kobiet. Fotografować kobiety jest bardziej niebezpiecznie, niż twoje owady Alahari, prawda :?: :D
He he, spytaj Viteza, jeszcze zyje :twisted: :wink:Cytat:
Masz jakis problem z tego typu opiniami ze w taki sposob reagujesz?Cytat:
Chcesz o tym porozmawiac?
A czy snia ci sie czasem pozary?
;) :twisted:
Hmmm... Alahari fotografuje martwe owady... a gdyby tak sprobowac? ... hmmm ... ;)Cytat:
Ma ktos znajomych w prosektorium? ;) :twisted: