Witam!!
Ma ktoś jakieś ciekawe fotki z wyborów?? Najbardziej intersują mnie fotki z Miss Rumuni :) Moge zakupić :D
Pozdrawiam i czekam na ewentualne propozycje ;)
Wersja do druku
Witam!!
Ma ktoś jakieś ciekawe fotki z wyborów?? Najbardziej intersują mnie fotki z Miss Rumuni :) Moge zakupić :D
Pozdrawiam i czekam na ewentualne propozycje ;)
To może Cichy Cię "zadowoli" ;-)
www.negatyw.org
Na stronie nie mam jej, nie zasłużyła :) Proszę, oto Rumunka. Jak na mój gust to nie za specjalna :)
Colgate czyni cuda :)
Skoro już poprawiamy ... :D
No toć przecie na tym zdjęciu to już nie natura :)
Przydałoby się trochę wina i wybory wygrane. :razz:
No to ja też dorzucę ;)
Chyba jest mniej "chropowata"... :twisted:
M@riusz
hehe...a o jednej rzeczy zapomniałeś :)
próbowałem pomniejszyć nos bo mnie denerwuje ale mam za mało wiary jeśli chodzi o PS'a
trzeba zmienić topic na "nasza miss Rumunii" :)
Aleś poprawił :P
No nie:) Co kolejne to delikatnie mówiąc dziwniejsze od poprzedniego. Proponuję zostawić w spokoju pierwotną wersję. Panowie - przestańcie pacać i mazać w tym photoshopie bo wychodzą potworki:) Pozdrawiam
Czemu dziwniejsze ? :) W zestawieniu z oryginałem wygląda ciekawie :P
No nie wiem... Jakoś mnie ta przesadna gładkość nie przekonuje a nos ala Jackson pasuje tu jak nie powiem co:) Dajmy spokój dziewczęciu bo czkawki dostanie ;)
Dobra, nos wersja 2 :)
cichy ja nic nie poprawiłem :) a Ty za to nie skorzystałeś z poprawienia pieprzyka po prawej stonie ...
Oj do rana z pewnością powstanie płaska, przesadnie gładka pozbawiona znamion nijaka buziunia. N-ta wersja okładkowej sztampy:) Biędzie miała idealny nosek, zero zmarszczek itd. Aż się boję rano tu zajrzeć ;)
może być ciekawie :)