Jaki tytuł periodyku?
Głosujcie ile wlezie;)Drugiego razu niebędzie.
Wersja do druku
Jaki tytuł periodyku?
Głosujcie ile wlezie;)Drugiego razu niebędzie.
2gie, albo 3cie. Pozostałe mocno disco-polowe są :shock:
Pozatym raczej chyba jednak myślę, że 2gie bo CB.info może się kojarzyć z krótko-falowcami :rolleyes:
zadne z powyzszych ;-)
Kanonierka nie moja.
Ostatnie - przyznaję się.
Il Fuoco na burmistrza! :grin:
czekam na inny pomysły.ankieta nie jest ostateczna.to raczej pogląd na to jakie klimaty wolą forumowicze.Cytat:
Zamieszczone przez Jac
krótkie i wiadome czy raczej z przymrużeniem oka lub jak to Zielony napisał "discopolowe" :)
very funny... może odrazu kaczora zdetronizuję...Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
ej Zielony, Zielony;) ładny z Ciebie mąciciel;)
Nie ma jak demokracja, najbardziej z jajem jest 4 ale 2 lub 3 brzmia bardziej powaznie...
może "Kaniflorki" ? :mrgreen: :lol:
a może Canon-board.info tak jak adres strony
najlepsze sa najprostsze tytuły proponuje "Canon-Board Magazine"
A ja proponuje C.M.O.S czyli Centralny Magazyn Onanistow Sprzetowych :mrgreen:
A co będzie jak Canon przejdzie na foveon ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Mi się podoba (cmos).
Nic nie bedzie ;-) licza sie poczatki ;-), mysle ze cmos jeszcze troche pobedzie na rynkuCytat:
Zamieszczone przez gietrzy
Mozna dac tez cos z EF - ale nie wiem co :mrgreen:
ja troche opozniony na forum jestem wiec podajcie prosze wątek o tym magazynie :) bo chciałbym troche wiedziec o czym mowa ;)
może "jEsteśmy Fajni" ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
albo
"Erroneous Focus" ;-)
a beda rozkladowki? z eLkami :) lub tez Elkami :)
http://canon-board.info/showthread.php?t=12153Cytat:
Zamieszczone przez Venio
miłego czytania ;)
na rozkładówkach będą rozebrane eLki :)
He już widzę tych chętnych jak rozkladaja na czynniki pierwsze swoje 100-400 czy 16-35 :mrgreen:
A w kąciku "Fotografia i nauka" pojawi się artykuł "Statystyczne badanie z użyciem sztucznych sieci neuronowych, skuteczności gruszki do lewatywy przy usuwaniu drobin organicznych z przetwornika obrazowego CMOS" ;-)
i to juz bedzie prawdziwy onanizm. doslownie i w przenosni :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez RafalK
Kanonierka to tytuł roboczy...
a może tak w ogóle bez tytułu? ;)
Powinny być kurde plakaty (tak jak w Brawo - mam całą kolekcję backstreetboys'ów :D ) z eLkami, no nie?Cytat:
Zamieszczone przez RafalK
niach niach:) dobre Zielony:D można coś takiego z jajem zrobić<lol2>... backgroundy na desktop dla onanistów. co miesiąc inne szkło/body:)
Body najlepsze w przekroju... żeby trzewia było widać... :)
Ta ankieta to chyba dowcip? Może lepiej pomijać w tytule wszelkie kombinacje canonowe.
ja sobie ubzduralem DIGITAL & CLASSICS (chyba że o "classic" nie będziecie się produkować:)
A czemu po angielsku?Cytat:
Zamieszczone przez Triszer
Ja się ostatecznie wyleczyłem z ciągot do nazywania wszystkiego po angielsku od czasu, gdy dowiedziałem się, że biurowiec we Wrocku ma się nazywać Grunwaldzki Center.
"Canon-Board - faceci w rajtuzach" ?Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
:mrgreen:
Albo: "Onan-Board.info" :mrgreen:
Może bez takiej kpiny?Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
"Biuletyn CB"
Żadne z powyższych :)
Może coś bardziej w stylu: foto matryca , Migawka , Pixel , foto poradnik itp byle by bez canona w nazwie.
albo "Gniot" :mrgreen:
Trabant-Board.info :mrgreen:
Podoba mi się. Może być Wesoła Migawka, albo Szumiąca Matryca, a najlepiej Martwy Piksel :D . Nie, noo, coś z Canona musi być, przecież wokół tego się wszystko kręci - np. Bogini Canon :-D .Cytat:
Zamieszczone przez maro25
a czy nazwa canon nie jest zastrzezona? mozna sobie wydawac gazetke z canon w nazwie?
a.
Ja proponuje "Pełna dziura" ;) W razie czego zmieni sie profil forum :mrgreen: i tytuł bedzie jak znalazł.
Taa.... "Kochanie, wybacz, ale nie pojedziemy dziś do Twoich rodziców bo muszę oddać do jutra mój artykuł do 'Pełnej dziury'."Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Albo podejdę do babki na ulicy i "Przepraszam, wie Pani my wydajemy takie pisemko fotograficzne i szukam modelek ... pismo nazywa sie 'Pełna dziura' ... :shock: prosze Pani... gdzie Pani biegnie?"
:mrgreen: efekt murowany ;)
Pomyśl: co mają zrobić miliony angoli i hamerykaninów, którzy mają ochotę w swoim ojczystym języku powiedzieć: "działo" ?Cytat:
Zamieszczone przez cood
e.g.
In the museum:
- Daddy, what is it?
- This is, my son, an old German cannon. But you should know that sound of word "cannon" is a registered and copyrighted trademark of Canon Inc., Japan.
- Daddy, I'm bored. I want a hot-dog.
- Shut the fuck up.
:mrgreen:
masz racje kanonierka brzmi znacznie lepiej i bardziej po polskiem:)Cytat:
Zamieszczone przez piast9
to może F-22, ale to pewnie z samolotami Ci się będzie kojarzylo (bo lata gdzieś f 16)
E tam... f/2.8 max :mrgreen:Cytat:
jeszcze lepiej, a może "LORBAS MRUCZY" albo "HOLAJZA"Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
To ja proponuje "Mydlo" :twisted:Cytat:
A może Front Focus?
Front to mi się z nazimem kojarzy. A nazim jest beeeCytat:
Zamieszczone przez adamek
hmm
no to back focus?
ale to pachnie zacofaniem. ;)
btw - zawsze można: Jakość wykonania. ;)
może "Elunia" :)
powiedziec a nazwac jakies wydawnictwo to chyba roznicaCytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
canon i cannon to tez chyba co innego
spytalem, bo nie wiem jak wyglada sprawa od strony formalnej. troche glupio bylo by gdyby ktos wyladowal w sadzie za naruszenie czyichs praw do zastrzezonej nazwy towarowej.
a.
A może „Nagrzane Lufy”:twisted:
i koniecznie jakiś akt na okładce:P
Raczej, "Pucowanie Lufy" :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez maro25
Dmuchanie lufy? :oops: :roll: 8-)
Ale "Wesoła migawka" podoba mi się :)