Festyk rzucam rekawice podejmujesz wyzwanie? :mrgreen:
Termin nadsylania prac proponuje do 09.07.2006 Temat ''odbicie'' mam pomysl pasujacy do tego tematu. No to wybieram sie w plener :mrgreen:
Wersja do druku
Festyk rzucam rekawice podejmujesz wyzwanie? :mrgreen:
Termin nadsylania prac proponuje do 09.07.2006 Temat ''odbicie'' mam pomysl pasujacy do tego tematu. No to wybieram sie w plener :mrgreen:
Jeszcze się w plener nie wybieraj :) Festyk jeszcze się nie zgodził :) Może nawet tutaj nie zaglądał , więc napisz mu info na PW.
jest czas wakacji, pewnie gdzies wyjechal, gdzie ma utrudniony dostep do internetu ;)
Moze tak, ostatno na CB byl o wczoraj 14:30 ja wyslalem mu PW ok 18:00 moze wyjechal.Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
W kazdym razie poczekam na jego odpowiedz :D
Heh, jakoś Ci nie idzie wybór konkurenta ;)
Uj nie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
No i to chyba konkurent ustala temat :mrgreen: zawsze tak bylo ;-)
Spokojnie!Już byście mnie gdzieś wysłali:D Przyjmuję wyzwanie,tylko czy gdybym się nie wyrobił (2 battle jednocześnie) dałoby się przesunąć o trochę termin?
Daloby sie, a nieprzesuniety termin to 10.07.06. :wink:Cytat:
Zamieszczone przez -=Festyk=-
powodzenia ! Ze mna latwo bedzie :mrgreen:
Masz już coś?Bo ja jak narazie nic.Jutro postaram się coś zrobić jak będę na mieście.
Cos mi sie udalo zrobic co chyba sie nadaje.
Do kogo wysylamy?
Teraz wiadomo gdzie wysłać ;)
http://canon-board.info/showthread.php?t=12476
No dziś nie udało mi się nic zrobić,jutro dopiero będę miał zdjęcie.
Dzisiaj mija pierwotny termin 10.07.2006, jednak jest możliwość przesunięcia, rozumiem że przesuwasz termin Festyk? ;)
PS: wysłałem zdjęcie wg nowych zasad, tylko stwierdzam że na moim domowym monitorze ma nieco inną jasność niż na monitorze w holandii na którym obrabiałem zdjęcie.
Ale chyba nie jest zdecydowanie gorzej.
pozdrawiam
Tak,tak.Koniecznie przesuwam termin o dzień,dwa.Z góry dzięki za wyrozumiałość.
Mam tylko pytanie,jaki rozmiar zdjęcia wysyłamy?
Wszyscy wysylaja 800x531 zazwyczaj, czyli najdluzszy bok 800px a drugi to jak juz tam wyjdzie :)
Ja na żabe głosowałem bo jakoś tak bardziej widać odbicie. Szkda że przez trawe robiona :)
A ja na odbicie w szybie. Fajnie to wyglada i z fajnej perspektywy sfocone. Żaba byłaby super gdyby cała sie "odbiła" a nie tylko część. Pozdr
ja tez wybrałem szybe - jak dla mnie bardzo fajnie technicznie zrobione..