Albumy ślubne, fotoksiążki
Po pierwsze nie bardzo wiedziałem gdzie umieścić tego posta :-)
Do rzeczy, strasznie mnie wkurza zalew badziewnych albumów z foliami...zdjęcia wyglądają w nich fatalnie. Ostatnio robiłem za nadwornego :-) fotografa u kumpla na komuni i chciałem koledze sprawić album (tradycyjny) ze zdjęciami. Sęk w tym że wszystkie komunijne albo są z folią (brr...) albo na wklejanie ale papier jest biały co powoduje że zdjęcia fatalnie wyglądają.
Czy ktoś widział albumy na wklejanie bez żadnych folii ochronnych itp. coby kartki był szare? Ja spasowałem i do kumuni kupiłem tradycyjny z czarnymi kartkami na których zdjęcia wyglądają o niebo lepiej niż w tych badziewnych foliowych wkładkach...
Albumy ślubne, fotoksiążki
hej
wlasnie znalazlem cos takiego w sieci http://foto.newsweek.pl/
w teorii wszystko super - sciagasz progaram, edytujesz sobie swoja wlasna fotoksiazke (duze pole manewru) i wysylasz, a po kilku dniach masz gotowa ksiazeczke. zastanawia mnie tylko jakosc tego wszystkiego? czy ktos z forumowiczow zamawial cos takiego? chcialbym zrobic album rodzinny, zastanawiam sie jak te zdjecia wyjda w ich druku (pytam, bo co do drukowania to sie kilka razy przejechalem na roznych uslugach).
Fotoksiazka, czy jakos tak.
Witam.
Widzialem ostatnio album ze zdjeciami w postaci grubej ksiazki, tzn. ksiazki z grubymi kartami, karty byly grube jak w ksiazeczkach dla malych dzieci. Zdjecia byly wydrukowane na tych kartach, wszystko wygladalo jak typowa ksiazka.
Nie chodzi mi tutaj o fotoksiazke ktora mozna zamowic np na allegro, gdzie kartki sa typowej grubosci.
Czy Koledzy maja namiary na kogos kto robi takie rzeczy ?