[matinka] portrety moim okiem
Witam was wszystkich. Chciałabym się podzielić moimi pracami z wami i usłyszeć szczere opinie. Fotografii uczyć się zaczęłam jakieś 3 lata temu a nie znam żadnej innej osoby która by się tym interesowała dlatego proszę o konstruktywną krytykę.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Odp: [matinka] portrety moim okiem
5 i 9,z przewagą na 9 :) Za 9 biję brawa .Super że nie w kolorze, b&w dodał temu zdjęciu smaku.
np. dlatego, że tło jest tragiczne (nr. 4)
podoba mi się 5, 7, 9 - bo numery zdjęcia jest na górze a nie pod spodem, co zmyliło mnie na początku. Numer 5 to pierwsze z miękką obróbka jakby co. Na 8 i 10 dzieci maja dziwnie wyglądające oczy - nawet jak są naturalne, to coś w nich nie zagrało. Zdjęcia od 1 do 4 zupełnie jak z innej bajki - gorsze pod każdym względem - tło, obróbka twarzy, kolor się u mnie dziwnie wyświetla. Na 1 usta jakby doklejone. Na 2 ładne liście. Fotka 3 jako tako - nawet może być. Najładniejsze ze wszystkich to 9 - odstaje pod każdym względem - zdecydowanie do portfolio.
Mnie się podoba foto 6,7 i 9. Pozostałe tak, jak napisał biodar, mam podobne odczucia.
Zdjęcia z modelką na jedno kopyto.
8 KOSZMAR po dwakroć. Wręcz groteska
9 mistrz.
i tyle
podoba mi się pierwsze zdjęcie ze względu na dobranie tła :)
Przedostanie super. Ta dziewczynka ze spinkami we włosach ładny kadr i obróbka.Moze spróbuj odtworzyć podobne zdjęcie z dorosła modelka w tym klimacie.