Witam,
poniżej kilka zdjęć do oceny
Wersja do druku
Witam,
poniżej kilka zdjęć do oceny
fajne
ładne :)
135 f2?
Nr 1 jest bardzo ładny - pies "myśli".
Mi się bardzo podoba nr 3 :)
Mnie najbardziej podoba się 1.
ładne, szczególnie 1
Zdjęcie nr1 - coś pięknego. Można coś więcej o nim?
Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie mojej galerii :)
Nie, wtedy jeszcze nie miałam tego szkła. 1 i 2 zdjęcie robione Canonem 85mm 1.8, ostatnie 50mm 1.4. 135mm mam od gwiazdki, ale póki co nie było okazji do jakiś przyzwoitych kadrów. :/
Nr 1 zrobione na szlaku w Karkonoszach z poganiającym mnie mężem za plecami (on nie bardzo rozumie potrzebę robienia zdjęć). ;) A sprzętowo: Canon 5d mk III i obiektyw Canon 85mm 1.8. Resztę zrobił model, idealny, nie marudzący i pracujący za żarcie. ;)
fajne psy
:p
1. jak pisałem bardzo mi się podoba, ale mogłoby być jeszcze lepsze, gdyby była większa separacja tła, gdyby głowa w całości wypadła na tle prześwitu, a nie częściowo na tle ciemnych drzew, które trochę zlewają się z lewym uchem.
Poznajcie Foxa. :)
fajne :)
Powitać po nieobecności;)
dawno nie widziałem takiej łąki :) mlecza .Pies świetnie się w nią wkomponował.
To zdjęcie fajne byłoby w kwadracie.
Tom77, italy, Leon007 - dziękuję za komentarze. :)
Po długiej przerwie nowe foteczki.
Załącznik 2669
Załącznik 2670
Załącznik 2671
Piękne zdjęcia.
Świetne! Opowiesz jak robisz takie sesje - spontan, czy szczegółowo zaplanowana?
Dziękuję za miłe komentarze. :)
Odnośnie sesji: szukam fotogenicznych miejsc, psy są małe, więc dobre miejsce ma ogromne znaczenie. Dalej odpowiednia godzina. Jeśli chodzi o same ujęcia, to już spontan. Na plantacji lawendy dzikie tłumy + jednak trzeba uważać, żeby komuś uprawy nie zniszczyć. Na szczęście psy są fotogeniczne + moje już pozowania nauczone. Ostatnie zdjęcie to po prostu szczęśliwy kadr i uchwycenie bawiących się psów. Zmieniałam obiektyw a one zajęły się sobą. :P
Pierwsze zdjęcie - przepiękne.
Gdzie w Polsce mamy plantacje lawendy?
Zajęłaś wszystkie 3 miejsca na podium :)
świetne foty i psy! .... czekam na następne!
fajne :)