Czasem jest taki czas że, nie wiedzieć czemu czuję nieodpartą chęć wcisnąć spust patrząc na różne rzeczy.
Tak o i wrzucę czasem takie tam moje dziwne pstryki różnych rzeczy.
1.
Pozdrawiam;)
Wersja do druku
Czasem jest taki czas że, nie wiedzieć czemu czuję nieodpartą chęć wcisnąć spust patrząc na różne rzeczy.
Tak o i wrzucę czasem takie tam moje dziwne pstryki różnych rzeczy.
1.
Pozdrawiam;)
2. minutado...
Pozdrawiam;)
Ja rozumiem. To znaczy nie rozumiem tych konkretnie, ale rozumiem takie zdjęcia, bo czasem też robię podobne i tylko ja je rozumiem. Czyli może rozumiem?
Nawet nie próbuję zrozumieć:)
3.
Pozdrawiam;)
Co by wątek mi nie zaginął:)
4.
5.
Pozdrawiam ;)
5.Świetne/pomysłowe.
5 fajna, wciąga
Ech, mogłem zostawić do Ctj/Gtj.
Hasło brzmi - Farma Iluzji:)
6.
Pozdrawiam. ;)
7.
8. ...o co chodzi tam w 7...
9. kfiatka musi też nie braknąć
10. jeszcze raz, że kfiatek
Pozdrawiam ;)
Ze skansenu jakieś mam to, dam.
11.
12.
13.
14.
15.
A teraz możecie bić:p
Pozdrawiam ;)
Wakacyjnie :)
16.
17.
18.
Pozdrawiam ;)
Może to taka Twoja maniera, ale dla mojego amatorskiego oka, foty 16 i 18 są jakby lekko za ciemne.
Kolega Robert dobrze prawi :) ja od siebie dodam - ciut pokrzywione. Dodam jeszcze że nie rozumie tego co fotografujesz.Niby np poduszki ale kadr ucięty, to samo np z urządzeniem do wełny, poucinałeś kadry niewłaściwie. innych nie będę komentował- te same błędy.
RobertON, italy dzięki za słowo:)
Zapewne masz rację ale, wydaje mi się że,tak to widziałem.
Wiem ,wiem, mocne linie, mocne punkty, krzywe, za jasne, za ciemne.
Po za tym staram się oglądać dużo różnych zdjęć ale, nie wiedzieć czemu takie pstryki robię i co gorsza albo lepsza, właśnie takie mazepy mi się podobają:oops:
Myślę że skansen i wakacje raczej do szuflady. Może poza 16. Reszta out. jeszcze sporo przed tobą.
Podoba mi się 5, ma klimat
Dziękuję za konstruktywną krytykę, tymczasem...
19. ...cukierek albo psikus :mrgreen:
Pozdrawiam ;)
Zdjęcia bardzo słabe, nie widzę nic ciekawego. koledzy próbują coś tam pochwalić na siłę ale ogólnie słabo, bardzo słabo
Rozumiem.
Dziękuję.