Witam!
Jezeli ktos wie to prosze o podanie adresu i telefonu do serwisu Canona, czy ogolnie sprzetu foto w Krakowie. Mam do przeczyszczenia i sprawdzenia analoga EOS30.
Pozdrawiam
Paweł
Wersja do druku
Witam!
Jezeli ktos wie to prosze o podanie adresu i telefonu do serwisu Canona, czy ogolnie sprzetu foto w Krakowie. Mam do przeczyszczenia i sprawdzenia analoga EOS30.
Pozdrawiam
Paweł
serwis sprzętu fotograficznego
Jerzy Gawlik
Kraków ul. Grabowskiego 8(przecznica z Karmelickiej)
012-423 44 60
Fotoserwis
Naprawa sprzętu fotograficznego
Kraków ul.Czapskich 1
012 429 10 28
Basztowa 17 ale nazwy nie pamietam
Wielkie dzieki chlopaki!!!
Pozdrawiam
Paweł
Przy fotoserwisie na czapskich uważaj z telefonem, bo mają baaardzo starą centralkę w kamienicy i często jest hasło "abonent czasowo wyłączony" a TPSA nie zgdadza się na założenie nowej centralki (nie wiedzieć dlaczego).
Poza tym serwis pierwsza klasa. Polecam.
A ja już napisałem gdzie indziej, że mam do sprawdzenia Sigmę 70-300 do Canona. Nie wiem czy to taka jej natura że na niektórych ustawieniach z polaryzacyjnym nie chce ostrzyć tak jak trzeba. Jaki jest mniej więcej koszt sprawzdenia tej sigmy i gdzie się najlepiej z nią udać.
pozdr Robert
Uderzaj na Czapskich sprzet naprawia i do fotografowania, a nie ogladania aparatow, pogonia tak jak i mnie pogonili z informacja ze aparat i tak mnie przezyje ;-).
Pozdrowki
Paweł
Witam wszystkich
A gdzie moglbym oddac w krakowie Canona 20d do naprawy??,bo rozladowuje baterie podtrzymujaca caly czas.Czy tylko zytnia w warszawie wchodzi w gre?
Jeśli nie na gwarancji, to polecam na Czapskich. Namiary masz powyżej.Cytat:
Zamieszczone przez electron
Jeśłi jeszcze na gwarancji to żytnia
Oni chyba naprawiają analogi, nie wiem jak z cyfrą, na pewno mają autoryzacje Sigmy.
Kto?Cytat:
Zamieszczone przez kris6000
pozdr Robert
jeśli chodzi ci o serwis na Czapskich, to cyfry też naprawiająCytat:
Zamieszczone przez kris6000
Witam Loram
Własnie sprzet nie jest na gwarancji,a ten serwis jest fachowy?Naprawiales cos u nich?
Pozdrawiam
Zanosiłem do nich mojego analoga EOSa 5000 i tam naprawiałem i jestem zadowolony. Z tego co rozmawiałem z nimi naprawiaja również cyfry. Zresztą widziałem akurat jak nad jednym pracowali, kiedy tam byłem.Cytat:
Zamieszczone przez electron
Z opinii znajomych którzy tam naprawiali wiem, że wszyscy ich polecają i chwalą.
a wysyłał ktoś może kurierem sprzet do warszawy na zytnia?(chyba z dhl współpracują)
Witajcie,
pierścień do ustawiania przysłony w moim Sonnarze 135 odmówił wczoraj posłuszeństwa, tj. obraca się, ale bez faktycznej zmiany przysłony. Podobno usterka dosyć typowa i do naprawienia. Stąd moje pytanie, gdzie go można oddać do naprawy (najchętniej w Krakowie) i ew. ile mogłoby to kosztować. Będę wdzięczny za informację.
Oczywiście u p. Kadei na Czapskich - "robiłem" u niego w firmie Sonnara 300 - bajka. A był nieźle "zajeżdżony".
Czapskich to przecznica od ul. Piłsudzkiego - linka na zumi - voilla :) - http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...&Submit=Szukaj
Ile będzie kosztować to niewiem - "justowanie" starej Sigmy 400 kosztowałeo mnie około 200 złociszów
na Czapskich stracili mecenat Sigmy. najlepiej gadać z synem właściciela, on "siedzi" w elektronice
pozdr.
dzwonilem dzisiaj na czapskich zeby sie na jutro umowic na czyszczenie matrycy to jakis starszy pan przez telefon mnie ochrzanil ze oni nie pracuja w sobote :-D
Mam pytanko, otóż mam mały problem z moim S5 IS, nie wiem czemu ale w jednym miejscu rozszczepiła się obudowa, dokładniej między lewym głośniczkiem a lampą błyskową, probowałem to jakoś wcisnąć ale nie chciałem też czegoś popsuć, czy ktoś mógłby polecić gdzie mogli by mi to naprawić? najlepiej od ręki? mam gwarancję
btw, pozdrawiam wszystkich forumowiczów