a co mi tam ;-)
eddie przyjmujesz wyzwanie? :-)
Wersja do druku
a co mi tam ;-)
eddie przyjmujesz wyzwanie? :-)
Impreza zaczyna sie powoli rozkrecac, oby tak dalej :)
W jakim temacie wyzywasz eddiego? :)Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
kiedys bywalo tak ze to wyzywany wybieral bron ;-)
Iee tam Panie, teraz żyjemy w Nowym, Lepszym Kurniku ;)Cytat:
Zamieszczone przez kane
figury cmetarne :-)Cytat:
Zamieszczone przez Michal-Czuba
teraz tylko trzeba poczekac az eddie odpowie na wyzwanie :-)
Będzie ostro :> Fajnie ze dziął się rozwija :>
no i tak wlasnie ma byc ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Follman
jak kogos wyzywacie to piszecie mu wiadomosc na priva czy czekacie az sam zauwazy watek?
eddie juz wiec ze bede go wyzywal, napisalem mu priva, odpowiedzial ze to dobry pomysl, ale ze wyjezdza to odpowie w przyszlym tygodniu :-)Cytat:
Zamieszczone przez pazurek
Przepraszam, ale ossssssssochossssssssi? ;)
Wyzwanie przyjmuję, a jakże! :)
Tak się składa, że bronią dysponujemy praktycznie identyczną, więc i szanse są równe :)
Szczegóły, jak już ustaliliśmy, omówimy na priv, termin starcia również.
a wiec tak:
termin publikacji zdjec jest do 7 MAJA!
temat to figury cmetarne
pozdrawiam przeciwnika :-) i cala reszte ;-)
Figury cmentarne!
Mnie trzeba było wyzwać! :mrgreen:
Wszystko się zgadza, Fotograf nie kłamie ;)
Pozdrawiam Przeciwnika i całą resztę :)
no jak tam eddie, cos juz cyknales na nasza bitwe? czy czekasz na ostatni momet? ja jutro sie wybieram na cmetaarz wiec, cos napewno cykne ;-)
Zrobcie w nocy jakies :)
no ja mam wlasnie takie plany :-) kurcze dzis to raczej nie pojde bo podoba nie taka jaka miala byc no i mama zabronila, bo mam sie uczyc na testy ( sroda, czwartek :-) )
pozdrawiam :-)
U mnie na razie posucha i pucha. W nastepnym tygodniu bede myslal o cykaniu, bo w tym nie bylo kiedy. Moge jeszcze miec nadzieje na to, ze w dlugi weekend cos trafie. Nie wiem jak u Ciebie, Fotograf, czynne sa cmentarze, ale u mnie, niestety, po godzinie 20:00 (kiedy zaczyna sie sciemniac) wszystko juz pozamykane (zeby duchy po ulicach sie nie panoszyly), wiec pewnie nocnych nie bedzie.
ooo nasza wojenka stoi przed znakiem zapytania, bo u mnie ciagle strasznie pada, no i burze i wogole lipa, mgla, niebo do dup*. mniejmy nadzieje ze jeszcze w weekend sie cos pogoda zmieni :-)
Ale przecież macie tak piękny temat, że deszcz i mgła mogą tylko pomóc wygrać, stworzą nastrój... :)
Mgła robi zaje*fajną robotę:
bez:
http://mczuba.com/displayimage.php?album=10&pos=1
z:
http://mczuba.com/displayimage.php?album=7&pos=5
a burza to już w ogóle miodzio, nie trzeba brać lampy i statywu ;) Ciekawe jaką temp. barwową ma błyskawica ;) i jaką liczbę przewodnią ;)
no faktyczie lepiej jest z mgla, a sam na cmetarz wieoczrem nie pojde ( bo mama nie chce isc w deszcz :mrgreen: ), bo u mnie w miescie to wlasnie tam najwiecej kradna :| ale postaram sie wywiazac z terminu. obiecuje :-)
Mylisz się!
To nie mgła. To duch JPII.
Taka jest prawda!
to mialo byc smieszne/powazne/wysmiewcze czy po prostu bez sensu :? :?: sory, ale nie lapie idei tego postu :roll:Cytat:
Zamieszczone przez JSK
czesc
eddie, zy zgodzilbys sie na przedluzenie terminu skaldania prac, o dwa dni do 09.05.06? niestety do 07.05.06 nie wyrobie sie :-(
termin zostal przesuniety do:
za niedogodnosci przepraszamy :-)Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
Kubak82 Racja jestem z Tobą ,co do wypowiedzi JSK post raczej nie na miejscu
niestety z przykroscia musze odwolac bitwe :-( po sfotografowaniu figur, przyszedlem do domu, podlaczam aparat i... nic :-( nic sie nie zgrywa, nic sie nie wlacza :-( jesli uda mi sie naprawic szkode to bitwa dobiegnie konca a jesli sie nie uda, to czy ktos chcialby mnie zastapic?
No ładnie widze ze wojna rozszalała sie rowniez w aparacie :smile: oby wszystko wrociło do normy :wink:
BTW - tez chetnie "łykam" Paktofonike :wink:
Fotograf, nie masz czytnika?
nie nie mam czytnika, rozmawialem z sasiadem i on tez nie ma :-( narazie nic nie dziala... :-( jesli zacznie cos dzialac to napisze, a jesli nie to bedzie to pierwsza bitwa ktora nie wylonila zwyciezcy :-( ( ale przecierz niem skoro ja ( z przyczyn sprzetowych ) zrezygnowalem to eddie wygral )
Poszukaj kogoś z forum z twojego miasta, może ktoś ma czytnik.
Cóż JSK jako antyklerykał i w szczególności antywatykanista nie potrafi patrzeć rozsądnie na sparawy związane z w/w kwestiami. A gdyby tak trochę serdeczności w stosunku do pamięci o niezwykle dobrym i ciepłym człowieku jakim był Karol Wojtyła? A jak ludzie go czasem nawet niezręcznie (pomniki wszak już za życia mu stawiano) chcą uczcić, nie zżymać się od razu?Cytat:
Zamieszczone przez JSK
Fotograf, przecież do 9 maja jeszcze chwila jest. Może coś wykombinujesz.
pytalem sie kuzyna, kolegow i nik nie ma <zly>Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
moze do jutra cos wymysle albo pozycze aparat... zobaczymy jak to wyjdzie...:roll:
ja pikole, przeciez 9 maja to jest we wtorek. a ja myslalem ze jutro jest 9...Cytat:
Zamieszczone przez Raff
jak do 9 to sie wywiaze z umowy ( mam nadzieje )
FOTOGRAF!! a 'kliszaka' nie masz żadnego?!
BTW, czytnik nie jest za drogi - może wykombinujesz te ~30 złociszy??
juz dziala. ufff
wczoraj naladowalem baterie, karte wyjolem, i dzis z rana wszystko wlozylem i zaczelo dzialac. fotki potem wrzuce do mojej galerii.
a cala historia byla taka:
robiac wczoraj fotki makro, zapelnilem cala karte, przyjechalem do domku zeby je zrzucic a potem na cmetarz a tu nic sie nie dzieje wiec fotek na battle nie mam ale, do 9 napewno je zrobie. wezme aparat do szkoly i na w-f moze sobie polece cyknac fotki :mrgreen: a jak nie to po lekcjach :-)
pozdrawiam
a i nat tym czytnikiem to pomysle!
Fotograf, jeśli jesteś z Warszawy, to Ci pomogę - mam czytnik. Jeśli nie, na pewno kogoś znajdziesz - może ktoś z Twoich znajomych ma laptopa z czytnikiem? Popytaj.
Chyba jednocześnie pisaliśmy :) Cieszę się, że wszystko gra. Do zobaczenia na arenie! :)
no jutro ide robic fotki ;-) a jak tam z toba eddie?
zdjecia juz zrobione. nie przypuszczalem ze bedzie mi tak trudno wybrac jedno najlepsze! ( tak jak dawalem na galerii wg mnie najlepsze, i tak mi to nie wychodzili, to teraz cziezko sie zdecydowac ) na 100 fotek musze wybrac 3. fotki wczesnym wieczorem zostana wyslane do tomka golinskiego. a ja juz mysle kogo by wybrac na kolejna bitwe :-) naprawde swietna zabawa!
W takim razie teraz czekamy na efekty Waszych zmagań. Coraz bardziej podoba mi się idea Battle Cage :)
Hm, 9 maj już dzisiaj a zdjęć brak...
Mają jeszcze pare godzin ;) chyba że się boją konfrontacji :mrgreen:.Cytat:
Zamieszczone przez AdrianP
napoczatku sie balem... ze nie uda mi sie naprawic aparatu :-) a teraz juz nie. fotki beda kolo 22 bo po 21 wysle je do Tomka GCytat:
Zamieszczone przez Diodak
Coś dziś mi email i apacz leży, więc dziś nie wystawię, lepiej ślijcie do Muflona.
nie ma sprawy ;-)
fotki poszly do Tomka G i do Muflona :-) czekamy teraz az eddie wysle je, chyba nie zapomnial :-P
coraz bardziej boje sie ze eddie zapomnial
Ja swoje fotki wyslalem do Tomka wczoraj, moze nie dotarly (narzekal na jakies problemy). W kazdym razie, z terminu sie wywiazalem. Ponownie zdjecia bede mogl wyslac dopiero wieczorem, teraz w pracy siedze. Chyba, ze luba ma bedzie miala chwile czasu po poludniu, to przesle mi je do pracy a ja dalej, do Muflona lub Tomka.
Fotki mam, zaraz wystawię.
Edit: troche z opóźnieniem, ale juz jest.
Fajnie, to mi ulzylo :)
Edit: Juz nie ma?
Czemu zniknęły fotki ?