Witam wie ktos może jak powyższe zmusić do współpracy. Czasami wyzwalają ale. W ustawieniach z poziomu aparatu nawet czasami da sie zrobić jakies ustawienia jakby rozpoznawał lampę, ale odzwierciedlenia na lampie nie ma.
Wersja do druku
Witam wie ktos może jak powyższe zmusić do współpracy. Czasami wyzwalają ale. W ustawieniach z poziomu aparatu nawet czasami da sie zrobić jakies ustawienia jakby rozpoznawał lampę, ale odzwierciedlenia na lampie nie ma.
No więc sprawdziłem i wszystko działa...
PS. o już nie działa :) Przed chwilą zmieniałem ustawienia z poziomu aparatu (moc, zoom) teraz już nie mogę.
PS. 2 chyba wiem, o co chodzi. Wyłączyłem Sleep w lampie i znowu wszystko chodzi.
Cichy misiu kolorowy jak to wyłączyć bo od niedawna ją mam
Trzymasz długo pierwszy z lewej od góry guzik i włącza się custom menu.
Wyłaczyłem ale to nie to :(
Na wyzwalaczach kolegi YN-622C działa jak nalezy. Sprawdzałem i na 5 i na 6 i... jakas masakra
Uaktualniłeś soft w Kingach (i ew. w lampie) ?
uaktualniłem i tutaj i tutaj
Może ktoś ma jakieś jeszcze pomysły jeszcze jak sprawić by działało?
Próbowałeś na innej puszce ? Może tu jest zgrzyt..
Na 5III na 5II i na 6 :(
Dobra to może tak zapytam. Jakich wyzwalaczy użyć (aby było w dobrej cenie), aby wyzwolić yn-600ex-rt, C430EX oraz C430EXII. 600-tkę da się wyzwolić bez podpinania jakiegoś odbiornika np. 622c-tx?
Kup yn-e3-rt a na 430 po yn-e3-rx.
wychodzi coś circa 1000zł - tanio to to nie jest :(
A czy z YNE3-RX nie wyzwolę 600 a do tego dodać 2x622C
@antek76 czyli osobnego sterownika do niego nie trzeba?, a mógłbyś sprawdzić czy steruje też 430EX i 430EXII za pomocą jakiegoś odbiornika bo jakbym podpiął 622C do niej to chyba tylko manualnie.
622 napewno steruje 430EXII i na pewno nie steruje 430EX :(