System, dzięki któremu odniosłem sukces w fotografii ślubnej - i Ty też możesz!
Tym razem film nie tylko dla fotografów ślubnych - choć dla Was w głównej mierze.
Każdy kto prowadzi swój biznes (lub zamierza) może coś ciekawego wyciągnąć dla siebie. Taką mam nadzieję.
Mówię w nim o sposobie rozwijania siebie w biznesie i fotografii, dla mnie taki system działa super.
Zapraszam serdecznie:
SYSTEM DZIĘKI KTÓREMU ODNIOSŁEM SUKCES W FOTOGRAFII ŚLUBNEJ (trochę nieskromnie - wybaczcie). Zapraszam serdecznie:
Dajcie znać czy ten film was inspiruje choć odrobinę?
Odp: System, dzięki któremu odniosłem sukces w fotografii ślubnej - i Ty też możesz!
Coś nie działa, bo film się nie odtwarza.
Odp: System, dzięki któremu odniosłem sukces w fotografii ślubnej - i Ty też możesz!
Cytat:
Zamieszczone przez
przemo_k
Coś nie działa, bo film się nie odtwarza.
spróbuj tutaj:
Jak zdoby zlecenia w fotografii [lubnej
Mała uwaga techniczna ;).
Mija Ci się dosyć mocno dźwięk z obrazem - może to być dla niektórych męczące w odbiorze 8-).
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Mała uwaga techniczna ;).
Mija Ci się dosyć mocno dźwięk z obrazem - może to być dla niektórych męczące w odbiorze 8-).
Serio? A na jakiej przeglądarce oglądasz, bo u mnie ten problem nie występuje.
Safari, z tego drugiego linka co zapodałeś 8-).
na firefoxie ok, wszystkie filmy
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Safari, z tego drugiego linka co zapodałeś 8-).
no to na safari nie sprawdzałem...
Nawet nie klikałem już to w necie krążyło.Kolega Wyrobek Amerykę odkrył że wizytówki można na weselu rozdać :)Klikać a w google będzie na pierwszej stronie :)