Co teraz oglądasz ciekawego w TV ?
Czasem wpadam na CB a userów :"zero" .
Może odpoczywają a może ogladają coś ciekawegow TV:
kabarety,film lub coś "na żywo" .
Czasem taka podpowiedź byłaby przydatna ,aby coś ciekawego zobaczyć /usłyszeć .
Teraz oglądam western na stopklatka:
Za kilka dolarów więcej.
Wykonawcy:
Clint Eastwood, Lee Van Cleef .
Te westerny to taki kicz,ale chętniej je oglądam niż filmy
z Van Dammem czy Lundgrenem ,a nawet terminatory już mi zbrzydły.
Filmy z lat 50-70 nie posługują się grafika komputerową ,
co jest zaleta ogromną .
Jak jedzie dyliżans,to dyliżans a nie animacja.
Odp: Co teraz oglądasz ciekawego w TV ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Domcia
Nie mam TV w domu..
Brawo!!! ;) Też nie mam TV od kilkunastu lat już. Chociaż ostatnio ktoś mnie podchwytliwie zapytał na czym będę oglądać te 4K co to je będę kręcić Canonem 5d4? ;) ? Odpowiedziałem, że głównie o kręcenie chodzi, o oglądanie niech się już inni martwią :lol:
Nie miec TV to zaden wyczyn. Miec TV i nie ogladac to co innego :) A powaznie to zamiast TV projektor, ekran, dobre audio i ogladam to co chce bez tej papki reklamowo-informacyjno-serialowo-teleturniejowej.
Ja rozważam zakup TV w przyszłości, żeby było wygodnie gdzie film czy serial oglądnąć, jednak nie wiem czy zdecyduję się na wykupienie abonamentu. :) Na razie nie mam gdzie postawić, więc problem rozwiązuje się sam. :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Przemek_PC
bez tej papki reklamowo-informacyjno-serialowo-teleturniejowej.
Jeszcze by trzeba dodać -kabaretowej. Kiedyś lubiłem dobre kabarety, ale teraz nie mogę na nie patrzeć. Chyba o każdej porze na którymś z kanałów leci jakiś kabaret.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Teraz oglądam western na stopklatka:
Za kilka dolarów więcej.
Toż to klasyk! Świetny film. Jeszcze lepszy jest "Dobry, zły i brzydki". No i arcydzieło "Pewnego razu na dzikim zachodzie".
Cytat:
Zamieszczone przez
aptur
No i arcydzieło "Pewnego razu na dzikim zachodzie".
Zgoda :lol: ,ale te filmy nie byłyby ta dobrze odbierane,gdyby nie nadzwyczajna,świetna,kiczowata,rewelacyjna muzyka Sergio Leone.
Znając filmy ,bardziej słucham teraz ścieżki dźwiękowej ,a płyta best of Sergio Leone stoi na początku .
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Zgoda ,ale te filmy nie byłyby ta dobrze odbierane,gdyby nie nadzwyczajna,świetna,kiczowata,rewelacyjna muzyka Sergio Leone.
Kiczowate to jest disco polo. Muzyka z filmów Sergia Leone jest genialna. Szczególnie w filmie "Pewnego razu na dzikim zachodzie'. Chociaż końcowy motyw w filmie "The Good, the bad and the ugly" zawsze wywołuje ciarki na moich plecach :D
A to nie jest muzyka Morricone?