Odp: "Dziewica" zaszalała ...
virgin korzysta z nadajników play i t-mobile także ok ....
Cytat:
Zamieszczone przez
centur
virgin korzysta z nadajników play i t-mobile także ok ....
play nie ma wlasnych nadajnikow,korzysta z plusowych
i ma naj####wszy zasieg;)
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
play nie ma wlasnych nadajnikow,korzysta z plusowych
i ma naj####wszy zasieg;)
Nie siej zamętu. Play ma własne nadajniki, tyle że mało.
A że ma umowę z pozostałymi operatorami na dzierżawienie ich nadajników nie ma żadnych problemów z zasięgiem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Element7th
A że ma umowę z pozostałymi operatorami na dzierżawienie ich nadajników nie ma żadnych problemów z zasięgiem.
Przykład z życia:
Kolega siedzący biurko obok przeniósł numer do Playa. Często podczas połączeń rozmowa się urywa. Tam, gdzie siedzi, "jest zasięg" nadajnika Play, więc sieć go preferuje. Jest jednak na tyle słaby, że daje takie efekty. Jeśli chce rozmawiać normalnie, to musi wstać i przemieścić się kilka metrów dalej, poza "zasięg" nadajnika Play - jak go przełączy na T-Mobile, to problemu z rozłączaniem nie ma. Ot, takie drobne upierdliwości najtańszych ofert :-)
Dokładnie Play to shit jakich mało.
U mnie w pracy większość chciała się przerzucić na Play, ale po tym jak dwóch to zrobiło reszta się jednak rozmyśliła po tym jak zobaczyli, jak wygląda sprawa z zasięgiem, że podczas rozmowy musi wychodzić na zewnątrz pomieszczenia bo inaczej lipa.
Same reklamy już wkurzają, bo płacą "gwiazdką" kupe tysiaków, ale lepiej by w nadajniki zainwestowali.
Ustawiasz preferowana sieć na inną i problem nie występuje. Ja mam na sztywno ustawione T-mobile i nie przełącza się na play, mimo że mam nadajnik w odległości 1km od domu bez wysokich zabudowań. A jestem w Red Bull Mobile - czyli jak dotąd najtańszej oferty:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Element7th
Nie siej zamętu. Play ma własne nadajniki, tyle że mało.
-niemożność połączenia
-zrywania połączeń
-abonent poza zasięgiem sieci
-wirtualny roaming- jest tylko nie można zrealizować poleczenia bo ciągle słychać komunikat" połączenie niedozwolone" czy jakoś tak
tak ,tak element 7 , nie ma żadnych problemów z zasięgiem ;D
to sie nazywa zaklinanie rzeczywistości
ale faktycznie są najtańsi
Żadnych wymienionych przez ciebie objawów nie odnotowałem, a w Playu jestem od dwóch lat. Może mieszkam w szczęśliwej krainie, gdzie po prostu jest zasięg. Nie zaklinam rzeczywistości, opisuję ją jaką jest. Od wygłaszania herezji na tym forum jesteś ty.