Szukam i szukam ale marnie idzie. Czy ktoś orientuje się czy/gdzie można kupić 6d na raty 0%? Niestety niektóre sklepy mają 0% na wybrane produkty, czy też zestaw 6d+24-105 jedynie.
Wersja do druku
Szukam i szukam ale marnie idzie. Czy ktoś orientuje się czy/gdzie można kupić 6d na raty 0%? Niestety niektóre sklepy mają 0% na wybrane produkty, czy też zestaw 6d+24-105 jedynie.
Spróbuj się dogadać w danym oddziale, np. EuroAGD. 6D faktycznie w zestawie mają za 10tyś w 10x0%, a same już nie.
Spróbuj osobiście się dogadać. Ja kiedyś u nich kupiłem X100 za 4tys. - mimo że nie był on w promocji 0%, to nabyłem go w tej formie. Wszystko dobrze się skończyło. Kierownik mi powiedział że towar do 5tys. mogą dać na 10x0% bez ubezpieczeń, ale było to ze 3 lata temu. Teraz czekam na 2 szkła u nich - też, tylko dlatego że ujęte w 10x0%. Niektóre ceny są z kosmosu, a inne są podobne - i masz możliwość płacić kredytówką bez dodatkowych opłat czy właśnie 10x0%.
Jakie znasz inne sklepy z foto z 10x0%?
W Saturnie mają raz na jakiś czas, trzeba wchodzić na ich stronę, czytać gazetkę
niedawno mieli (30x 0%), tylko aparatów nie było"na stanie"
Na stanie nie ma, ale można zamówić - dwa tygodnie oczekiwania.
latwiej wziasc pozyczke w banku na powiedzmy 6tys. zl i kupic 6D z hong kongu za niedale 5000zl. Ten dodatkowy tysiac wziasc na ewentualne clo itp.
Duzo bardziej sie oplaci niz kupowac 6D w cenie 5DmkIII
Tylko jak ktoś ma "braść" pożyczkę to w takiej opcji zapłaci odsetki i zupełnie gratis będzie miał problem z gwarancją.
Tak, ale wiele osob z polski przeciez robi zakupy w HK. W tym przypadku, przy minimum niedogodnosci i tak kupujacy wyszedlby na plus, bo polska cena jest kosmiczna.
6 tys. to cena kosmiczna za sprzęt z normalną gwarancją i dobrodziejstwem niezgodności z umową? Nie żartuj.
Poza tym bądź łaskaw pisać nazwę naszego kraju z wielkiej litery. Nawet jeśli już tu nie mieszkasz.