[Boogie] Co mi w oko wpadło
Postanowiłem odnowić swój wątek, ponieważ przez moje niedopatrzenie poprzedni został usunięty z powodu za dużej wielkości plików. Zdjęcia robię od kilku lat, pocżatkowo małpkami "ku pamięci", od niecałego roku zacząłem coś więcej kombinować. Chętnie wysłucham krytyki, zawsze lepiej wiedzieć, co można poprawić. Na razie wrzucam zdjęcia psów, później przyjdzie czas na resztę. Na razie nie wiem co mnie bardziej wciągnie, na pewno na razie wciągnął mnie aparat i robienie zdjęc wszystkiemu ;)
1.
2.
3.
Odp: [Boogie] Co mi w oko wpadło
Fajna ta "sarenka" na 1szym. Drugie tez fajne, trzecie natomiast jakoś mnie nie porwało - moze to z powodu braku koloru.
Tapatalkniete z Mobilnego Centrum Dowodzenia - w skrócie BB 9900
czyli... zacząłeś od najlepszych
A myśłałem że trzecie się spodoba, to moje ostatnie, pierwsze zdjęcie jest najstarsze w tej serii. Trójka w kolorze wydawała mi się kompletnie bez wyrazu.
1 co ci ten pies zawinił??? kompletnie nie rozumiem ludzi którzy wciskają dzieci w jakieś idiotyczne ubranka typu ślimak czy biedronka... widzę że może być i gorzej...
2 psiak jak dla mnie za bardzo zlewa się z tłem, kocykiem czy co to tam jest
3 dla mnie spoko tylko wydaje mi się że psiak ma martwe oczy.
Cytat:
Zamieszczone przez
trothlik
Bo to bardzo stary psiak jest. Tak ich natura.
Cytat:
Zamieszczone przez
trothlik
1 co ci ten pies zawinił??? kompletnie nie rozumiem ludzi którzy wciskają dzieci w jakieś idiotyczne ubranka typu ślimak czy biedronka... widzę że może być i gorzej...
1. Jak pies waży 2kg i ma krótkie futro to wyjście na mróz jest dla niego szokiem termicznym, ubrania pomagają. Jak nie ma potrzeby nie jest specjalnie przebierany.
3. Pies ma około 15 lat, obustronną zaćmę, niewiele widzi stąd te "martwe oczy"
Cytat:
Zamieszczone przez
Boogie
1. Jak pies waży 2kg i ma krótkie futro to wyjście na mróz jest dla niego szokiem termicznym, ubrania pomagają. Jak nie ma potrzeby nie jest specjalnie przebierany.
co do 1 nie ciągnę wątku...
co do 3 te "martwe" oczy mają swój klimat i nie napisałem i ich martwocie ze złośliwym nastawieniem
Cytat:
Zamieszczone przez
trothlik
co do 1 nie ciągnę wątku...
I dobrze robisz :mrgreen: bo kupić takiemu maluchowi ubranko bez jakichś udziwnień, to wyzwanie.
Cytat:
Zamieszczone przez
trothlik
Prawdą jest - fajniej byłoby go ułożyć na innym kolorze. Ale to jedyna rzecz, do której się można przyczepić.
Cytat:
Zamieszczone przez
trothlik
Cytat:
Zamieszczone przez
Boogie
Nie wpadłem na to - dla mnie one są "zamyślone". Mój pies czasami tak się gdzieś "zapatrzy" i robi się jak gdyby "myślami nieobecny"
Zdjęcia są świetne.
1. Całkiem sympatyczne i też tak bym to widział
2. Nie mam zastrzeżeń :)
3. Szkoda, że kadr pionowy, pasuje tutaj poziomy, by nie ucinać psiaczka - to zdjęcie wywołuje najwięcej emocji