[chrisNI]Mam aparat... Zamknę świat w moim pudełku
Witam! Po dłuższym czasie przeglądanie forum postanowiłem odważyć się o zaprezętować swe fotki. Z Digital foto mam krótkie doświadczenie ok. 2 lata + wywoływacz Camera RAW Photoshopa. Oczekuję od was oceny i pomocy w doskonaleniu mojego rzemiosła. Fotografia jest moim " *******cem :)" Poprzednio męczyłem moje kliszowce, ale przedkładam nasiadówki przed komputerem a nie zimne rączki w ciemni :).
1.Dzisiaj byłem w lesie, między choinkami zobaczyłem gościa w czerwonym ubranku . Wycelowałem i zamknąłem go w moim pudełku... szkoda że to nie sztucer należałoby mu się za te lata przynoszenia skarpetek pod choinke :)
Odp: Mam aparat... Zamknę świat w moim pudełku
jaki amerykański Santa Claus.... dać mu jeszcze flaszeczkę za pazuchę i już w ogóle :)
Zanussi ... znaczy na plus :O czy..????
Ale czemu w tym dziale?! :roll:
Chyba coś spartolilem :(. Byłem w galeria użytkowników ale nie jarze dlaczego wstawiło się tutaj. Widocznie wiek już nie ten... Jeśli można to może moderator mògłby wstawić moje wypociny we właściwe miejsce. Sorka za kłopot
Odp: [chrisNI]Mam aparat... Zamknę świat w moim pudełku
OK. przeniesione, tytuł zmieniony jak należy 8-).
@Kolekcjoner dzięki za posprzątanie :)
Teraz coś dla prawdziwych menów... to coś mnie również kręci jak solidna pucha w garści z solidnym szkiełkiem :)
02
03
04
05
06 I ostatnie B&W
4ka bokserek zarabisty podoba mi sie nawet bardzo a mikolaj jak prawdziwy ;)
Co do mikołaja to mam nadzieję że Autor nie robi z nas... nie powiem kogo ;-)? Bo ten opis "Dzisiaj byłem w lesie, między choinkami zobaczyłem gościa w czerwonym ubranku . Wycelowałem i zamknąłem go w moim pudełku..." sugeruje, że my niedowidzimy i nie zauważymy, że facio siedzi w fotelu na tle ściany...
Poza tym prócz ruin to ja świata za bardzo tam nie widzę ;-). Czytając tytuł wątku spodziewałem się krajobrazów czy czegoś podobnego. Ale to moje zdanie tylko...