jaki serwis canona w W-wie??? - zepsuty port kart CF w 300d
Kochani moze jakis dobry człowiek mi tu pomoze :( zepuł mi sie czytnik karty w eosie 300d, jeden styk został wyłamany całkiem a drugi jest zagiety.. ten jeden wyłamany mogł prawdopodbnie dostac sie do srodka apartu :( . nie pytajcie jka ot sie stało... :confused: Jestem z Radomia a tu nie ma neisety zadego serwisu, poszlam do fotografa zajmujacego sie naprawa analogowych aparatow i pwoiedizal ze zrobi mi to za 350 -400zl nie wie mczy to ejs tprzystepna cena, prawdopodobnie trezba wymienic caly suwak styków. wiem ze autoryaowny seris jest bardoz dorogi a moze polecicie jakis inny serwis w stolicy niedorgi na kieszen - studentki.. chyba lepszym wyjsciem byloby skieorwanie sie do bardziej profesjonalnej obslugi
zepsuty port kart CF w 300d
Właściwie to jest amerykanska wersja 300d czyli Rebel. Jeden ze styków jest ułamany a w innym miejscu brakuje wogole tak jakby mógł zostać wyrwany lub wyłamany. (Nawet nie bede opisywąc jak to sie stało bo az mi sie słabo robi). Nie wiem czy to można naprawić?? Ponoć w 300d nie ma możliwości wymiany portu bo jest połaczny z płytą główna, niewiem czy pod wzgledem budowy aparaty te rozniasie od siebie> jestem totalnie załamana i nie wiem czy wogóle da sie to zrobic. Czytałam na innych postach ze serwis na Żytniej nie jest najlepsza opcją. NIe wiem gdzie go wysłac ?? Może ktos z Was orientuje sie w tej dzidzinie czy da sie to naprawić i ile to moze kosztować.
z góry dziekuje i pozdrawiam