Witam serdecznie. Proszę o pomoc,jak poradzić sobie z drewnianym sufitem,jak odbić światło lampy aby uzyskać odpowiedni efekt
. Założyłem filtr cto na lampę ale czy to coś pomoże?
Wersja do druku
Witam serdecznie. Proszę o pomoc,jak poradzić sobie z drewnianym sufitem,jak odbić światło lampy aby uzyskać odpowiedni efekt
. Założyłem filtr cto na lampę ale czy to coś pomoże?
załóż jakif fajny dyfuzor na lampe i tyle , lightsphere, troche duzy ale dzieki temu swiatło fajnie doswietla z przodu a jak zdejmiesz tzw "cycek" to odbijasz na luzie od sufitu i jest idealnie ;)
Nie zakładaj żadnych lajghtszparow tylko filtry cto. Zwróć uwagę na sufit jeśli ma belki to światło może padać w innym kierunku niż tego chcesz
Wysłane listem poleconym z Nexus 4
Flitr cto Cię uratuje bo inaczej będziesz klął podczas obróbki :-) jak ja po ostatnim weselu gdzie były wściekle pomarańczowe ściany a pod sufitem rozwieszone jakieś pomarańczowe dekoracje z materiału. Masakra.
No jeśli stosujesz ctb do drewnianego sufitu to chciałbym zobaczyć efekt. Tylko cto jak ktoś wspomniał zależy od światła sztucznego względem naturalnego. Im przewaga jednego z nich tym bardziej gesty filtr stosujemy
Wysłane listem poleconym z Nexus 4