[marjo] Fotki popełnione przeze mnie, czyli ciężkie początki przygody z lustrem
Witam serdecznie forumowiczów,
Od kwietnia tego roku zacząłem przygodę z fotografią. Mam fajny sprzęt ale umiejętności za to nie :roll:.
Niniejszym odważam się coś wrzucić po raz pierwszy.
Zapraszam do komentowania, oceny, Wasze uwagi pomogą mi w zaprzestaniu kaleczenia rzemiosła :p
Na początek kilka fotek popełnionych na wypadzie z córką w Toruniu.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
PS. Przepraszam Toruń- w rzeczywistości to naprawdę piękne miasto :-)
Odp: [marjo] Fotki popełnione przeze mnie, czyli ciężkie początki przygody z lustrem
Jakieś takie niedoświetlone i wyostrzone do bólu.
Odp: [marjo] Fotki popełnione przeze mnie, czyli ciężkie początki przygody z lustrem
Fakt, obróbka na lapku, poszedłem do pracy i faktycznie za ciemne.
Poniżej trochę skorygowane, a dokładnie to mniej skorygowane- bardziej zbliżone do tego co wypluła puszka i odpuściłem wyostrzanie
11.
12.
13.
14.
15.
Dziękuję za pierwsze opinie :-)
Wkrótce dostanie się mojemu rodzinnemu miastu :roll:
Coś z cropa (już sprzedany).
Komunia mojej chrześnicy Dominiczki (tym razem bez cudowania w PS, ewentualnie crop i poziomy)
16.
17.
18.
19.
20.
Tobie naprawdę te foty się podobają????
mnie się nawet podobają, ale to nie ważne, napisz czemu Tobie się nie podobają bo po to je wrzucam żeby dojść do tego żeby Tobie też się podobały :lol:
Jeden z aspektów który może wpłynąć na "podobanie się" to np Kontrola tła i ekspozycja.
Jakieś takie zwykłe pstryki te foty. Ni pora dnia dobra ni kadry ciekawe...
Cytat:
Zamieszczone przez
marjo
napisz czemu Tobie się nie podobają bo po to je wrzucam żeby dojść do tego żeby Tobie też się podobały :lol:
są po prostu nudne i banalne, czyli takie których codziennie pstyka się dziesiątki milionów gigabajtów wrzuca na instagrama, facebooka, tudzież nk...