Fotoalbum/fotoksiążka PILNE
Hej,
Mam problem, ponieważ do piątku rano muszę zrobić fotoksiążkę lub fotoalbum (btw. jest jakaś szczególna różnica?). Zdjęcia już mam wybrane, ale nie mogę znaleźć firmy, która by w tak szybkim czasie zrobiła takie zamówienie. Znacie może jakąś firmę wysyłkową, bądź stacjonarną (w obrębie Trójmiasta), która zrobiłaby mi tą fotoksiążkę do czwartku wieczorem? Cena nie gra dużej roli, byle nie więcej niż 300zł za 80 stron A4 poziomo. Z góry wielkie dzięki
Odp: Fotoalbum/fotoksiążka PILNE
najlepszefoto.pl
wybierz usluge "express" i wtedy czas realizacji to 2-3 dni robocze ;]
Ja od tego roku ze względu na kiepską jakość wydruku (kolorów) zrezygnowałem z najlepszefoto.pl. Szybko też nie znaczy dobrze niestety w tym przypadku...
Cichy, ale kolory znacząco różniły się od tego co przesłałeś, czy jeszcze w zostawały w marginesie błędu?
CCS Druk Poznań ul. Nowowiejskiego 6 Poznań , sprawnie i profesjonalnie. Konfigurator książki/albumu online
osobiście zleciłem tam kilka foto-książek (sztywna okładka) i jakość zadowalająca .
Cytat:
Zamieszczone przez
mateuszw3
Cichy, ale kolory znacząco różniły się od tego co przesłałeś, czy jeszcze w zostawały w marginesie błędu?
Ostatnie książki jakie robiłem były wyprane z koloru. Czas więc odejść... :)
Cichy, jak możesz to zdradź czy to każdy rodzaj książki cierpiał na desaturację? :) Pytam, bo zauważyłem, że jak robiłem na miękkich kartach to pojawiały się artefakty i były faktycznie jakieś wyblakłe. Natomiast te na grubych kartach to cud, miód i orzeszki.
No i druga sprawa, gdzie teraz robisz?
fotoksiazki z najlepszefoto.pl sa do bani
raz ze troche desaturacja, a dwa ze sa rozjasniane o jakies 1EV, co powoduje ze w zasadzie kazde zdjecie robione na ISO800 i wiecej jest zaszumione (mimo iz na ekranie monitora jest git)
te same zdjecie w fotoalbumie wyglada super.
wogole ich fotoalbumy daja rade, nie wiem do czego sie mozna doczepic?
jedynie chyba do ich profili kolorystycznych, ktore sa zwyczajnie do **** - proof colors mozna sobie podarowac.
ja tam wysylam zdjecia obrabiajac je w LR, nic nie ruszam pozniej tylko tak jak ustawilem wszystko pod swoj monitor wysylam do najlepszefoto.pl i fotoalbumy wychodza na wypasie.
fotoksiazki slabo.
skontaktuj się z nami jesli jeszcze dziś i Ci pasuje to jeśli jedna sztuka to postaramy się i może się da wysłać we czwartek.