Proszę o podpowiedzenie czy pozostał tylko mi serwis
Wersja do druku
Proszę o podpowiedzenie czy pozostał tylko mi serwis
mhmm... kazdy canonowski dslr robi delikatnie zblurowane fotki, ktore pozniej swietnie nadaja se do wyostrzenia, przy ciasnych kadrach twarzy czy sylwetki z obiektywem klasy L jest Ok i nie trzeba wyostrzac, no moze delikatnie coby byla zyleta...
Moze o to chodzi? :roll:
Jak dwa i pol roku temu zacząlem robic pierwsze fotki D60-tka tez wydawaly mi sie troszke nie ostre...porywnywujac do skanow z negatywu...
pokarz jakies sample to je ocenimy
Ależ skąd, jest jeszcze firma NIKON :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez fotoartted
[ Dodano: 9 Wrzesień 2004 ]
taa, coraz więcej się dowiaduję jednak, że to DSLR-y Canona pitolą sprawę a nie ja i moje tęsknoty za analogiem sa jednak w pełni uzasadnione :roll: :roll: :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Tequil
:idea: bo masz 300D :twisted: :mrgreen: z 10D bedziesz zadowolony :wink: tak szczerze to dopiero przesiadka na 10D dala mi satysfakcjonujace mnie rezultaty
Tak generalnie to dslr em trza umic :mrgreen: robic zdjatka- to nie negatyw, ze ustawisz na P i bedzie dobrze naswietlone
Tytus: zrób nam przysługę i naucz się używać aparatu, napraw go, lub po prostu sprzedaj go w cholerę i kup sobie Nikona. 8)
amen
moze niech admin doda specjalna kategorie i przyzna ja dla tytusa "moj aparat mnie przerasta - olej to co pisze" ;-)
to mogę sobie sam dopisać :mrgreen: , choć jak pisze Tequil jednak 300D ma coś w sobie nie tak na rzeczyCytat:
Zamieszczone przez Czacha
ale muszę się Wam przyznać, że pomału przyzwyczajamy się do siebie (ja i mój 300D), znajdujemy wzajemne zrozumienie dla naszych ułomności i jest nam ze soba coraz lepiej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nie mogę tego zrobić, ktoś musi was trzymać choć za jedną nogę przy ziemi, inaczej odlecielibyście w tym zachwycie na orbitę :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Mori
spoko, jak pisałem, powoli oswajam tego gargulca (lub raczej przyzwyczajam się do niego) i skarg z każdym dniem będzie coraz mniej :wink:
To pozostaje nam tylko zyczyc Ci (Wam) udanego zwiazku :) To chyba bedzie taki zwiazek z rozsadku, nie majacy nic wspolnego z porywcza romantyczna miloscia, ale tak, czy inaczej - dobrze Wam zycze. :DCytat:
Zamieszczone przez Tytus
U mnie bylo zauroczenie od pierwszego wejrzenia :)
wiesz, jak czytałem po wejściu 300D na rynek, to on miał nawet lepsze zdjęcia od 10D robić, więc raczej nie ma co przepłacać, to już bym 20D dla zdecydowanie większej jego funkcjonalności wybrał...Cytat:
Zamieszczone przez Tequil
tak czy inaczej prawda jest chyba taka, że na porządne dslr, które w jakikolwiek sposób może równać się analogom i nie kosztuje ceny mercedesa trzeba będzie jeszcze poczekać, ale nastapi ten moment i to mnie trzyma przy duchu :wink:
zdecydowanie z rozsądku :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez eternus
zauroczenie? prysnęło jak bańka mydlana po obejrzeniu pierwszych zdjęć :lol: :lol: :lol:
ale coś zostało, co? zauroczenie możliwościami cyfry, choć miałem z takimi aparatami do czynienia, to jednak posiadanie dslr, choćby i ułomnego, to co innego, no i posiadanie go na właśnośc to kolejny fun...tylko szkoda, że po trzech miesiącach stracił już na wartości 1100 pln :cry: