Witam potrzebuje szybko jakiegoś prostego rozwiązania żeby Canon 60D mógł robić zdjęcia od razu dodając znak wodny/podpis/logo. Proszę o pomoc
Wersja do druku
Witam potrzebuje szybko jakiegoś prostego rozwiązania żeby Canon 60D mógł robić zdjęcia od razu dodając znak wodny/podpis/logo. Proszę o pomoc
Trzeba by coś na matrycę przykleić chyba ;-)
Wyryj podpis na matrycy jakąś szpileczką. Podpis powinien być zrobiony w lustrzanym odbiciu.
Canon ma tyle bajerów, a takiej prostej rzeczy nie można sobie wgrać?
Nu, faktycznie bardzo prosta rzecz. A jaka potrzebna...
sarkazm?
no bez znaku wodnego nie da się robić zdjęć echhh tragedia. Musisz podsunąć canonowi taki super pomysł bo do tej pory nikomu przez tyle lat logo nie było potrzebne bo każdy projektuje własne jakie chce i itp.
Bardzo mi potrzebne coś co pozwoli ominąć komputer, możliwe że zdecyduje się na nalepki, nie wiem co was dziwi, mam nietypowy problem, może coś takiego istnieje ale wy nie potraficie mi pomóc
Rozumiem że potrzebujesz takiej,opcji. Ten aparat jej nie oferuje i nie słyszałem o możliwości prostego dodania do jego menu takowej.
Tak z ciekawości ,mógłbyś napisać czemu chciałbyś mieć tą możliwość w menu aparatu?
Możesz dodawać podpis czy logo w procesie obróbki świadomie wpływając na wielkość miejsce umieszczenia,rozmiar,wygląd napisu.Aparat wstawiałby ów efekt niejako automatycznie,w efekcie psując wiele zdjęć.