Witam.
Jak już wspomniałem, chyba lepiej będzie, jak foty ze zlotu praskiego styczeń 2006 będziemy wrzucać tutaj.
Rozpocznę ja, żeby nie kosić od razu Asterixa i jego przepalone Hradczany przedstawiam krzywiznę z kitowego cuda. :D
oraz komplet
Wersja do druku
Witam.
Jak już wspomniałem, chyba lepiej będzie, jak foty ze zlotu praskiego styczeń 2006 będziemy wrzucać tutaj.
Rozpocznę ja, żeby nie kosić od razu Asterixa i jego przepalone Hradczany przedstawiam krzywiznę z kitowego cuda. :D
oraz komplet
ja Ci dam przepalone :) to tylko tak wygladalo na moim semi pro LCD hrhr i zaraz to udowodnie :)
przenosze z Wydarzen tutaj :)
duuuuuuuzy panoramix z paru klatek
Tomasz oszolomiony nowym, czesto uzywanym terminem - ZAFARB - postanowil w praktyce sprawdzic czy moze uzyskac owy efekt
oraz panning wypracowany do perfekcji
Miłość czeska - Asterix z Birezem ogrzewają sobie wspólnie uszy :D
Asterixowi w ogóle brakowało czułości. Szukał szans nawet u tutejszych białogłów .. :D
hemm :) faktycznie za dlugo trzymalem hehe
No poza kiepska cera tej babci to widzialem w niej prawdziwa swietlistos!
Proszę Aster. bardziej w "twoich" kolorach :-)
A to zdjęcia z sesji, dla której chociażby warto było tam jechać. Oczywiście jest ich masa i dużo bardziej kolorowych. Ale to na deser.
update - zdjecie skasowalem niechcaco :)
juz (przynajmniej tak mi sie zdaje hehe) nie zjarane :)
Ale efekt był taki, że mydło spadło z mostu :PCytat:
Zamieszczone przez asterix
Zjarane :-PCytat:
Zamieszczone przez asterix
a ten oto czlowiek wytrzymal strzal prosto do budki z 580 pomylkowo na manualu ustawionej 105mm +3ev :) oczywiscie fotka juz z normalnego ustawienia hehe
muszkieterowie :)