Witam
Wiedząc, że żona kręci się w pokoju, czekałem na moment, kiedy syn odwórci głowę w jej kierunku. Wiedziałem, że krótka spódniczka żony z częściowym widokiem nóg i do tego spojrzenie syna da ciekawy efekt "podglądacza"
Co o tym sądzicie?
Wersja do druku
yyy… jakoś dziwnie to odbieram bez obrazy… może gdybyś tego tak nie opisał…. dziwnie
pozdr Przemek
cóż opis jaki jest taki jest ale z drugiej strony nie wiem, czy wiedziałbyś na co on patrzy:( śmiesznie jak dla mnie to wyszło w sumie nic w tym złego nie ma, moim zdaniem.
Z całym szacunkiem, jakbyś nie napisała, że po lewej są nogi twojej żony w mini to bym na to nie wpadł. Chłopaka spoglądającego w stronę aparatu ok widać, ale o tej plamie po lewej pomyślałem raczej o jakimś koszmarze, który tylko zasłania kadr. Jeśli twoją intencją było pokazanie także nóg żony - powinieneś był zmienić przysłonę na większą.
:shock::shock::shock: Co się na tym świecie porobiło.....Cytat:
Z całym szacunkiem, jakbyś nie napisała, że po lewej są nogi twojej żony...
Jak na moje to jest to zupełnie skopane zdjęcie do którego próbujesz dorobić ideologię...
Moim zdaniem i bez złośliwości
dzięki za komentarze, wezmę to pod uwagę następnym razem.
Pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Z nogami nie wyszło - to już wiem, a co można poprawić w tym zdjęciu? Czy powinno być widać więcej osoby, czy ciaśniejszy kadr, może inne ustawienie sylwetki? Czekam na propozycje, które uwzględnie na kolejnych wakacjach :)
popr.
Obciąłbym 2 cm nad główka chłopca i 1cm za plecami IMHO.Podoba mi się tonacja i kolory.
Dobrze wyważona ostrość..No, całkiem udane w sumie.
[Gdybyś jeszcze przypilnował rozmiaru. :twisted:]
Janmar dziękuje za odpowiedź, zastosuje Twoje uwagi - w końcu jak się uczyć to się uczyć? Ktoś jeszcze ma jakiś pomysł radę?