Witam, też chciał bym się pochwalić swoimi zdjęciami ;) Są to dopiero początki, ale będzie lepiej.
Wersja do druku
Witam, też chciał bym się pochwalić swoimi zdjęciami ;) Są to dopiero początki, ale będzie lepiej.
Zdjęcia ok. Ale usunąłbym z nich adres strony która jest ofertą komercyjną i może doprowadzić do usunięcia zdjęć przez moderatorów lub ukarania kartką.
za xxkomarxx, zdjęcia bardzo dobre, ale ten znak wodny to badziew strasznie psujący oglądanie ;(
myślę, że jak już to mniejszy, niżej i jakoś z boku :)
Jest dobrze, nie za plasko, nie za ostro, fajny WB...moze byc tylko lepiej - czego Ci zycze!
to bardzo proszę moderatora o wyrozumiałość, nie chodzi mi o promocje strony, obiecuję że następne dam już tylko z imieniem i nazwiskiem. Znak wodny zostanie bo choć tych zdjęć nigdzie nie sprzedaję (nie jestem w żadnej agencji) to nie chcę żeby bez mojej wiedzy były gdzieś publikowane, a niestety tak się zdarzało :(
Coś się zaradzi żeby wszyscy byli zadowoleni ;) Wieczorem wstawię kolejna porcję zdjęć, może Zagłębie z Legią. Chyba że chcecie zdjęcia z piłki nożnej kobiet?
Tak jak obiecałem ;)
Eliminacje do Mistrzostw Europy Kobiet Polska - Rosja
1.
2.
3.
4.
5.
Ogólnie to trochę za jasne, ale niestety były wywoływane na mocno nieskalibrowanym laptopie.
#1 rzadzi, rzadko sie widzi akcje bramkarza(rki) z tej perspektywy, pozostale tez niczego sobie, ale sam sobie odpowiedziales co jest z nimi nie tak :-)))