-
[cobrettti] Ptaki i inne
Też coś pokażę z mojej szuflady. Postaram się na bieżąco uzupełniać galerię. Proszę o wszelkie opinie, rady, sugestie :)
1.Kruk. Kiedyś tam w zimę.
2.Strzyżyk. Trudno za nim nadążyć.
3.Gil.
4.Gil 1.02 :)
5.Rudzik. Pod światło - stąd taka "poświata".
6.Czarnogłówka.
pozdrowienia
1.
2.
3.
4.
5.
6.
-
1. bardzo mi sie podoba ale wyciagnij cienie bo z kruka jest czarna plama
2. ladnie tylko troche za centralnie troszke w lewo i bedzie swietnie
3. bdb
4. jak poprzednie nawet delikatnie lepsze
5. ladne
6. podoba sie
pozdrawiam
-
Dzięki za opinię. Kruka próbowałem obrabiać wiele razy, ale jednak światło boczne uniemożliwia wyciągnięcie jakiegokolwiek detalu ze skrzydeł.
Wrzucę kilka następnych i poczekam na komentarze :)
Żurawie - przed wschodem słońca. Jakość poprzez crop i wysokie iso nie zadowala, ale jak dla mnie jest klimacik ... :)
7.
Bażant.
8.
Pełzacz ogrodowy.
9.
Szpak.
10.
Kopciuszek - coś nie poszło z obróbką. Chyba za ostre światło było.
11.
-
7. mi tam sie podoba :-D
8. ladnie
9. nie podoba mi sie
10. rewelacja najlepsze z wszystkich
11. dobre
jestem ciekawy dalszych Twoich poczynan ladna galeria sie zapowiada
pozdr
-
Cieszę się, że się podoba. Dobrze poznać opinię osób trzecich, gdyż samemu oceniam je bardziej z perspektywy całej historii związanej z danym zdjęciem :)
Teraz najprawdopodobniej nie będzie żadnych nowych zdjęć, ewentualnie będę wyciągał z szuflady, gdyż zalegam w szpitalu i przez najbliższe 2 miesiące ta sytuacja ma się nie zmienić...
Jak już dostanę wypis to nadejdzie czas na nadrabianie zaległości w szkole (1 LO) i dopiero wtedy nadejdą nowe zdjęcia (a czeka na mnie w domu ledwie wypróbowany 7D...)
pozdrowienia
-
Podoba mi sie 6 i klimat na 7.
Wracaj do zdrowia - wszystkiego dobrego.
-
Ot i wyskoczył od razu z pracami na poziomie :)
Widzę, że masz pewną świadomość fotografowania przyrody. Generalnie powyższe prace mi się podobają, najbardziej 1, 7, 9, 10. Życzę dalszych udanych łowów po powrocie ze szpitala.
-
Przepięknie tutaj, zakochałam się ;)Siódemka i dziesiątka to moi faworyci ;) Ostrość na skrzydłach na 10 jest niesamowita. Wszystkie zdjęcia mają bardzo fajną kompozycję, wszystko fajnie gra, kolorystyka i światło.. no bomba ;)
-
Staram się jak mogę. Choć czasu czasami nie starcza. Największą przyjemność sprawia mi sam akt obcowania z naturą, a dobre zdjęcie jest uwieńczeniem całej wyprawy - taka wisienka na torcie.
Teraz ostatnie zdjęcie robione 40D, tak na dobranoc.
Myszołów. Zasiadka - koniec lutego.
12.
pozdrowienia
-
Świetne zdjęcia. Szczególnie podoba mi się 7 :)