-
9 zdjęć na rozgrzewkę od kamilp44
-
Zdjęcia jak zdjęcia .. ale ramki to strasznie "durne" omotałeś wokół zdjęć ;).
-
7. to nie zdjęcie... to grafika.... reszta ciekawa
-
gervee, haha, a Ty masz różową koszulę :P
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
evangelion69
7. to nie zdjęcie... to grafika.... reszta ciekawa
To Nikon F80 + Kodak Pro 100 dopalany lampą na swój sposób i zeskanowany :twisted:
-
Podoba mi się - fajne kadry - fajny klimat na zdjęciach. Możesz pokazać więcej.
Naprawde wszystko z kliszy?
Jesli tak to czym skanowane i gdzie wołane?
Kolego komentujący ramki - to forum o zdjęciach nie o ramkach... aż tak ci ona w odbiorze przeszkadza?
Łukasz
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jeszcze raz zabieram głos.
Byłem na stronie i chcę pochwalić. Naprawdę kawał dobrej roboty. Zdjęcia mają klimat który mi się bardzo podoba. Będę zaglądał.
Pozdrawiam
-
HurricanE. tak, użyłem Kodaka Pro 100, Fuji Press 800 oraz Neopana 400.
Wywołuję sam, zarówno b&w jak i kolor (zimna chemia Tetenala do koloru sprawdza się wyśmienicie)
Skanuję na Minolta IV.
Dziękujemy za wizytę i pochlebną opinię. Od niedawna robię zdjęcia ślubne, a moja żona Sylwia jest współautorką wielu z nich :-)
Na co dzień drę po ulicy z aparatem kieszonkowym i robię tak zwany streetphoto, ale to jest temat na osobny wątek.
-
Mi bardzo przypadły do gustu, gratuluję
-
Człowieku jak to wszystko jest na kliszach to ja chylę czoła. Byłem na stronie... Generalnie też startuję z fotografią ślubną (oczywiście bardziej wygodną - cyfrową drogą) ale po wizycie na Twojej stronie odechciewa mi się wszystkiego :D :D :D
pozdrawiam i życzę sukcesów.
-
komarsnk, dziękuję. Tak na filmie, negatywy do wglądu jakby komuś się chciało i był w pobliżu, póki albumu klienci nie odbiorą :-)
-
No to jeszcze podpytam.
Jaka to chemia dokładnie? No i ile rolek poszło na cały ślub :)
Łukasz