Witam,
Ponizej prezentuje zdjecia z tegorocznych wakacji na greckich wyspach Ios i Santorini. Zapraszam do dyskusji i komentowania:)
1.
2.
Wersja do druku
Witam,
Ponizej prezentuje zdjecia z tegorocznych wakacji na greckich wyspach Ios i Santorini. Zapraszam do dyskusji i komentowania:)
1.
2.
Fajnie się zaczyna, choć nr 2 nie leży mi w ogóle. Czekam na więcej.
Zdjęcia ładne, może też dlatego tak je odbieram, że jakoś wyspy greckie zawsze mi się kojarzą z udanymi wakacjami. Oba z Santorini jak przypuszczam.
Mam tylko jedno ale, tak jak ja zapamiętałem Santorini (byłem bodajże z 3, czy 4 razy) to pamiętam inne nasycenie kolorów budynków, biel jest intensywnie biała, a błękit, czy też niebieski kolor tynków intensywnie niebieski, ale to może moja pamięć płata figla :)
Smok, masz racje, ale tak jest za dnia:) Wieczorem juz tak nie jest:) Jeszcze dzisiaj wrzuce wiecej fotek, tym razem wiekszosc za dnia robiona:)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pora na kolejne:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
10 i 11 bardzo bardzo przyjemne ;) z naciskiem na 11 bo ma klimacik
fajne.
11 najlepsza jak narazie :) Choc 9 i 10 tez fajne.
11 :)
Mnie zastanawia jak można pomiędzy ciekawe i interesujące zdjęcia wcisnąć gnioty. To tak jakby autor chciał sprawdzić komentatorów czy leją wodę czy nie. Bo już naprawdę nie wiem jaki mógłby być inny powód takiego postępowania?