Będe tu systematycznie wrzucał jakieś nowości z różnych wypadów, bo zdaje się, że złapałem bakcyla po Dęblinie :)
No to go:
001.
002.
003.
004.
005.
006.
niebawem kolejne.
Wersja do druku
Będe tu systematycznie wrzucał jakieś nowości z różnych wypadów, bo zdaje się, że złapałem bakcyla po Dęblinie :)
No to go:
001.
002.
003.
004.
005.
006.
niebawem kolejne.
007.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
008.
009.
010.
011.
012.
013.
014.
015.
Jak na pierwsze lotnicze pstryki to całkiem fajnie widać że masz swój styl w obróbce ale jednak kolory są ciekawsze... powodzenia na przyszłość...:)
Poczyniłeś naprawdę dobre ujęcia. Podoba mi się np. 006, a to ze względu na kolor nieba, dobrze uplasowany samolot w kadrze, ostrość, generalnie całokształt. Mniej z kolei podobają mi się zdjecia ukierunkowane na detal, np. pierwsze, które wg mnie zupełnie nic nie wnosi i nic nie mówi, ale szersze kadry sa u ciebie jak najbardziej ok. Tak dalej.
znacznie lepsze w kolorze, moze dlatego ze BW wyglada troche "szaro" , ale nie o tym tutaj, naprawde spoko to wygląda i ogólnie zarówno te z nieba jak i detale na ziemi, moze pokombinuj bardziej z tym BW, wyciągnij wiecej bieli a moim zdaniem to ożywi troche tą 'szarośc"
Te ramki ze środkowej serii najlepiej pasują. Szarości mi bardziej pasują, widać co kto lubi ;) Bardzo fajne, zróżnicowane kadry.
nie mam zastrzeżeń do ani jednego zdjęcia ;) Wg mnie rewelacyjne choć nie mam znajomości w tej branży zdjęć , ale uwagę przyciągają. props !