... do ok 800 zl - 1000 zl ...
... jakis na poczatek ...
... ale zeby mial troszke ustawien manualnych ...
... myslalem nad A 75 badz A 85 ...
... sa w dobrych cenach ...
... cos innego polecicie ... ?
pozdrawiam
Wersja do druku
... do ok 800 zl - 1000 zl ...
... jakis na poczatek ...
... ale zeby mial troszke ustawien manualnych ...
... myslalem nad A 75 badz A 85 ...
... sa w dobrych cenach ...
... cos innego polecicie ... ?
pozdrawiam
Na poczatek polecam:
1. Canon S1 - jezeli potrzebujesz zoomiaka.
2. Canon A520 - bo po co kupowac starsze modele (nie ujmujac nic A75, bo A85 jest zakupem nieoplacalnym)
Już nawet A60 ma naprawdę rewelacyjne zdjęcia.
JA polecał bym G5 ale nie wiem czy w tych pieniądzach znajdziesz.
Tenenberg, warto abys napisal, czy ma to byc aparat nowy, czy uzywany? Ja zakladalem, ze chodzi Ci o nowy aparat.
Proponuje A75 , polecam zakup http://allegro.pl/show_item.php?item=70343995 , jakis czas temu nabylem ten aparacik i jestem bardzo zadowolny ,glownie iz za niska kwote otrzymasz sprzet na gwarancji i pelen manual co glownie zadecydowalo o zakupie , byc moze otrzymasz gratis dodatki w postaci filtra UV oraz nasadki i dekielka -tak bylo w moim przypadku i nie tylko.
Przede wszystkim radziłbym Ci poszukać czegoś z ruchomym wyświetlaczem (czasmi naprawdę to się przydaje). W tej cenie tylko A80, A95 i S1 mają taki. A80 nowego już raczej nie dostaniesz, więc wybierałbym między A95 i S1. Musisz w takim przypadku odpowiedzieć sobie na pytanie, czy wolisz większą matrycę, czy duży zoom. Wszystko zależy od tego, jakie zdjęcia chcesz robić:roll:
w sklepie internetowym fotot baska lub basia jest a 610 za 999zł. ssam tam kupiłem polecam ten sklep . bez problemów paczka za dwa dni.
fotobaska i fotomaciek - nie polecam ale to moja subiektywna opinia :/Cytat:
Zamieszczone przez tomi1972
co do A95 jest jak najbardziej polecany przezemnie zakup :)
polecam A510.