chcialbym zakupic
7d body
lampa 580 ex
tamron 2,8 f stałe 17-50 ze stabilizacja
oraz dla znajomego
550d body
50 mm 1.8
Wersja do druku
chcialbym zakupic
7d body
lampa 580 ex
tamron 2,8 f stałe 17-50 ze stabilizacja
oraz dla znajomego
550d body
50 mm 1.8
wszystko w innym sklepie a pozatym kupujac na 10 tys zł przeszło mysle ze mozna liczyc na rabat...
Nie kupujesz od producenta, nie kupujesz rzeczy pozycjonowanej z kosmosu lansem, tylko zwykły produkt popularny. Na co Ty liczysz, że kupisz 10% taniej? Bez żartów, Canon określa cenę tego produktu nie sklep. Cena sklepowa to wynik normalnej konkurencji i sprzężenia między popytem i podażą. Chyba nie chcesz czegoś co z tira spadło... Za różnice cenowe które możesz uzyskać wolałbym już pewność gwarancji, jakość serwisu, poradę, dokładne sprawdzenie towaru. Nie zrobisz interesu życia kupując coś, co pierwsze przeceny, inspirowane przez producenta, zaliczy pewnie za rok. Po co więc to całe gadanie?
http://www.digitalwonderworld.de/
spróbuj tutaj :) ja tam kupiłem kilka rzeczy i było tanio :)
chyba ty masz takie podejscie..
ja wiem ze przy zakupie na taka kwote zawsze mozna uzyskac lepsza cene
a co do oddzialywania stron rynku to b2c tutaj musi zadzialac aby osiagnac wysoki pok
MariuszJ - jak nie doradzasz to nie dokuczaj innym!
Fotobasia, poza Tamronem, ma wszystko w prawie najniższych cenach. Myślę, że spokojnie możesz z Nimi porozmawiać o jakimś rabacie i przy okazji zapytać o 17-50.
Warto zadzwonić do Towersa.
ten z luxemburgu ciekawy.. no i pelna 2 lata gwarancja?? w pl tego niema 12 msc i koniec...