akustyk, ty bądź kolega . Jak przyjeżdzasz do grodu Kraka, to daj znać, można się spotkać, piwko strzelić. Wiesz Kraków bez krakusów, to jest tylko połowa radości :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Wersja do druku
akustyk, ty bądź kolega . Jak przyjeżdzasz do grodu Kraka, to daj znać, można się spotkać, piwko strzelić. Wiesz Kraków bez krakusów, to jest tylko połowa radości :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
prawdopodobnie bede jakos za 2 tygodnie, bo kumpel kombinuje wyjazd w Gorce i po drodze bym wpadl na dzien do Kraka. to dam znac.Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
ale jeszcze nic pewnego
echh, też bym się wybrał do Krakowa... Organizujcie zjazd :>
oooooo !!!! JESTEM ZA :D Do Krakowa moge jechać :}
po pierwsze jestem za zjazdem, mam rzut beretem do krakowa, jesli ja bede to bedzie zapewne i birez ( niewykluczone ze jesli mnie nie bedzie to birez tez bedzie :) ) po drugie mam podobnie jak mganko - studium fotograficzne, i nikony moze sa ze dwa minolty tez zenitow z piec, jedna yashica, a dwadziescia pare canonow, nic to nie zmienia wszak nie mamy sprzetu klasy profi i tylko jedna dziołszka biega z piatka, ale narzekan na trabanty mam dosc, moze kiedys bedzie mnie stac na 10d/20d dzis ciesze sie z tego co mam, bo foci wcale nie gorzej, a i od mamusi na gwiazdke tego nie dostalem :mrgreen:
A do Tychow to sie nie chcialo ! :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Niemniej jednak, przylaczam sie do pozytywniej opini - do Krakowa tez chetnie bym pojechal ;)
wlasnie birez, zrugamy go jak bedzie mial sie czelnosc w krakowie stawic :) nasz dwuosobowy zlot tez byl psiakosc wazny ! :) zaraz skorzystam z okazji i zaloze odpowiedni topic
To czekam na info kiedy miałby się odbyć ów zlot, chętnie się wybiorę.
Tomku ? Akustyk ? Birez ? Kubaman ? ja rowniez jestem za, wsiadam w pks i jestem na miejscu w przeciagu poltorej godziny :)
A wiesz kiedy wsiąść w ten PKS??