http://web.canon.jp/imaging/eosd/fir.../firmware.html
Wersja do druku
"Canon opublikował aktualizację oprogramowania wewnętrznego do aparatu EOS 7D. Nowy firmware wprowadza kilka poprawek i usuwa zauważone błędy.
Firmware 1.2.5 do aparatu Canon EOS 7D wprowadza między innymi następujące zmiany i poprawki:
-usuwa błąd związany z zapisem plików wideo na niektóre karty CF
-usuwa błąd objawiający się komunikatem "Err 02" pojawiającym się podczas fotografowania z niektórymi kartami CF
-usuwa błąd pojawiający się podczas używania kart CF o dużej pojemności (32 GB i większe)
-poprawia współpracę z kartami działającymi w standardzie UDMA 7"
Źródło - www.fotopolis.pl
Pozdrówka!
Firmware 1.2.5 jest tylko na stranie UK. Na oryginalnej stronie wciąż figuruje
EOS 7D Firmware Update Version 1.2.3 ( te same popprawki ) ???
Pewnie opóźnienie związane z różnicą czasu ;)
Poza tym gdybyś, łaskawie kliknął powyższy link, z którego pochodzi cytat,
to mógłbyś doczytać, że:
"Oprogramowanie można pobrać ze strony Canon UK w dwóch wersjach: Mac i Windows.
źródło: www.canon.co.uk."
Pozdrówka!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Bosz... :roll:
EOS 7D Firmware Update Version 1.2.3 - Firmware changes
No comments... :neutral:
Pozdrówka!
Jakoś wszędzie zniknął ten update :)
Zniknął teraz, na body już siedzi i póki co okey :) Oby się nie okazało że jakiś trefny soft i dlatego wycofany heheh
No dlatego ja jestem ostrożny z takimi rzeczami. Poczekamy parę dni i zobaczymy.
Ciągle nie rozumiem po co zmieniać soft skoro zmiana dotyczy rozpoznawania i ew. współpracy kart CF. Ja nigdy nie słyszałem o takim problemie ani go nie miałem :(.
dziobolek nie komentuj - please ( przecież nawet nie widziałeś tego w praktyce )
Ja mam na to spiskową teorię :D Ciągle się łudzę, że oprócz wymienionych rzeczy jeszcze coś dodatkowo usprawnią po cichu :)