5D + 24-105 mm?
wydaje się to być wręcz wymarzonym zestawem...
Wersja do druku
5D + 24-105 mm?
wydaje się to być wręcz wymarzonym zestawem...
e tam wymarzony zestaw... kazdy ma inne wymagania to co dla jednego jest wymarzone dla drugiego bedzie nedzne :-)
aparacik spoko ale obiektyw dla każdego inny jest lepszy, jedem woli tele inny woli szeroko, a inny macro, więc sprawa indywidualna
aparacik spoko ale inny woli średni format :-) wiec z 5D robi się nędza w porownaniu
No ja na 100% nie :)
Ktoś tu znów dąży do uniwersalnego szkła..hihihi a takiego nie ma. 5D wydaje się być fajnym aparatem ale zobaczymy w praniu.
od razu dążenie do uniwersalnego szkła...TAK CHCĘ EF-S 15-300 4L...:)Cytat:
Zamieszczone przez Mac
jestem raczej zwolennikiem Dosi...
robiłem czas jakiś zdjęcia 17-40, jeszcze EOSem 100 i w zachwyty wcale nie wpadałem, więc wolę szkło bardziej praktyczne
ale prawdą jest, że jakkolwiek ciężko o zbytnie marudzenie przy body, bo ich zwyczajnie wiele do wyboru nie ma, to przy szkłach można twierdzić, że ma się specyficzne i indywidualne wymagania ;)
stawiam jednak, że będzie to dośc popularny zestaw u kogoś, kto wie po co zrobiono 5D...
poczekajmy na jakies fotki tego zestawu,
potem jeszcze ze dwa miechy i wtedy sie zobaczy
ja na pewno nie kupie body
jak mi NG sprezentuje D2X to prawdopodobnie bede pierwszym posiadaczem tego zestawu :-)
a jesli nie... to jednym z duuuuzo pozniejszych :mrgreen:
Tytus, lepiej gadaj co się z Tobą działo, miast zadawać jakieś tam techniczne pytania :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
Witam Cię serdecznie i pozdrawiam :-D