Wiatm !! Serdecznie prosze o podpowiedzi odnosnie obrobki i sposobu wykonania zdjec. Zastanawiam sie czy nie za duzo poPSocilem. Z gory zerecznie dziekuje. Wszystkie zdjecia wykonane obiektywem 10-22 z szarym filtrem ND400
1.
2.
3.
Wersja do druku
Wiatm !! Serdecznie prosze o podpowiedzi odnosnie obrobki i sposobu wykonania zdjec. Zastanawiam sie czy nie za duzo poPSocilem. Z gory zerecznie dziekuje. Wszystkie zdjecia wykonane obiektywem 10-22 z szarym filtrem ND400
1.
2.
3.
Świetne fotki. Obróbka też mi pasuje. Dawaj więcej.
Mnie również się podobają. OK
są niezłe, trzeba powalczyć trochę z niebem jeszcze dla mnie mało wyraziste, na dwójce z wyostrzaniem bo się kreska zrobiła nad skałami.
rewelacja. nic dodac - nic ujac.
Bardzo fajne zdjęcia. Ogólnie wszystkie są świetne, ale osobiscie 2 wydaje mi się trochę zbyt zniekształcona szerokim kątem... Czekam na wiecej. Pozdr
Świetne fotki. Zanim przeczytałem twój komentarz czułem, że to właśnie 10-22 :-)
Dla takich ujęć przymierzam się właśnie do zakupu tego szkła.
Zgodzę się, że 2 trochę zniekształcona - ale to w sumie nadaje jej uroku.
Kadry poprawne, wręcz b.dobre. Ale moim zdaniem obróbka przesadzona. Każde zdjęcie inaczej wybarwiłeś, osobiście wolałbym oglądać je w naturalnych kolorach.
Wiem z obrobka przesadzilem ale Krzychoo uwiez mi nie chcialbys widziec tego w naturalnych kolorach, bylo szaro i pochmurnie, zero barw i kontrastow postanowilem troche poeksperymentowac (mz az za bardzo ) chcialem zobaczyc co powiecie, za co dzieki !!
No dorzuce jeszcze jedno, chyba juz ostatnie (jeszcze cieple :) )
dzieki za opinie
Pozdrawiam !!
4.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dam jeszcze czystego rawa. Tak to wygladalo !
5.
mój faworyt to nr 1. bardzo fajna nie przesadzon obróbka.